NTV Spor'un FB Yandaşlığına HAYIR!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Corriere'da yazsa ne olacaktı ki. Bizim Fanatik gibi bir gazete zaten. Bu tarz haberlerin de pek bir önemi yok şimdilik, diledikleri kadar uydursunlar. Eboue'yi bile elden çıkaramamış bir takımız yabancı transferi bizim neyimize.

Ntvspor izleyen var mı lan hala?

Adamlar futbol hariç her türlü yayını yapıyorlar, aşırı sıkıcı bir kanal.

Ntvspor izleyen var mı lan hala?

Adamlar futbol hariç her türlü yayını yapıyorlar, aşırı sıkıcı bir kanal.

Mevzu izlemek değil. Ben de izlemiyorum ama twitterda, nette sonuçta haberleri çıkıyor. Ve çıkanlarda bu şekilde ;)

Aslında amacı habercilik falan değil; Galatasaray'a vur Feneri al sırtına çıkar yukarılara.

ali ece ve m. demirkol için izlenir. demirkol son dönemde coştu biraz ama en mantıklı spor yorumcularıdır bu ikili bana göre

ali ece ve m. demirkol için izlenir. demirkol son dönemde coştu biraz ama en mantıklı spor yorumcularıdır bu ikili bana göre
Emin misin?

DSC_0315-1024x685.jpg

I am the one who knocks!

Şikecinin kanalı şikeci olur tabi. fbtvden daha berbat. Her haberde Galatasaray'a giydirirken fenevi nasıl övsek diye bir taraflarını yırtarlar.

Haydaaaaa
Ahmet abi 'nin postu nu alitini yapdim tapa ile ...eskilerden mesaj aldı xD

BU NTVSpor'un haberi ve kullandığı foto ;

CNpo9V2WUAAVIlo.png

Bu ise fotonun orijinal hali ;

CNpo8OWWoAAS_b5.jpg

Ulan ne yavşak bir kanal bu

t★p★t★p★

Izlemiyorum yilardir zaten. basket euroleague maclari zaten yurt disina kapali oluyor. Ne diye izleyim yani.
Rodeo meraklisi degilim.

Bütün haberleri buram buram şike yandaşlığı, Galatasaray düşmanlığı ve kıskançlık kokuyor.. Ezik herifler..

NTV zaten artık bitti. Sadece Belçika Ligini ve Rodeo'yu sabah akşam yayınlayıp duruyor.

A Spor(!) desen Futbol dışında bir şey yok ve yorumcu-sunucu kadrosu çok kalitesiz.

TRT Spor ise Bence yine içlerinden en iyisi. Her sporu yayınlamaya çalışıyor ve pek çok ligin özetleri mevcut.

Tarafsız spor televizyonu NTVSpor Denayer'in 4 yıldız işaretini keserek paylaştı
CNpo9V2WUAAVIlo.png

resmin orijinali

CNpo8OWWoAAS_b5.jpg

Görsel galerisi küçük resmi

Görsel galerisi küçük resmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt