NTV Spor'un FB Yandaşlığına HAYIR!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ntvspor 'un FB Yandaşlığına; HAYIR

insanlara biraz saygılı cevap vermesini bil hiç kimse seninle aynı düşünmek zorunda değil bir kaç sayfa öncesinde çok seviyesiz bir yorum yapmıştın cidden bir galatasaraylı olduğun için utandım.

Ayrıca Muslera Galatasaray'a gelecek diye haberler yapan ntv'nin koyduğu banttaki görüntüler dikkatle incelensin , adamın ne kadar hatalı saçma sapan hareketi varsa habere doldurmuşlar , bu nedir peki ???

Anlamıyorum sizi hakikaten. Yayınladı da ne oldu ? Kötü oyuncu olduğunu mu düşündün ? Bunun cevabını ver.

Onur'un değindiği diğer noktaları incelersen hiçbirşeyin abartılmadığını görürsün.

Hepsi ufacık şeyler. Aynı şeyler karşıt şekilde de bulabilirsin. İyi araştırmak önemli.

Çok abartılıyor. Evet biraz yanlılık var ama düşündüğümüz kadar değil sadece yorumculardan kaynaklı.

Anlamıyorum sizi hakikaten. Yayınladı da ne oldu ? Kötü oyuncu olduğunu mu düşündün ? Bunun cevabını ver.

Hepsi ufacık şeyler. Aynı şeyler karşıt şekilde de bulabilirsin. İyi araştırmak önemli.

Meriç Bey kamuoyu denen birşey var biliyorsunuz buna eminim. Sadece siz ve etrafınızdakilerden oluşmuyor. Yada sadece GSCimbom değil. 30M taraftarız biz. Kötü kaleci olduğunu düşünüp Arena'ya gidecek adamlar var. Destek önemli. Yapmayın anlamalısınız bunu

benim kötü ya da iyi oyuncu demem değil olay , sadece kötü bir imaj yaratılması

ha diyeceksin ki yaratsa nolur hiçte birşey olmaz biz Galatasaray merak etmesinler , ama bu şekilde yapılan yanlı tutum bizi kızdıran nokta..

Hınçal Uluç Bile Yazısında Tepkiyi Gösterdi..

Şenol Güneş ile Lig TV arasında sezon içinde başlayan gerginlik devam ediyor. Lig TV, herkesin açıklamalarını merakla beklediği Güneş'in basın toplantısını yayınlamadı.

Lig TV ile herkesin arası açılır. Şenol Güneş'in basın toplantısını, Lig TV'nin yayınlamayışı gazetecilik adına, meslek adına bir yüzkarasıdır.

NTV Spor'un da yayını kesmesi çok ayıp. NTV'nin kendisi bölümler verebilir ama NTV Spor bu kadar önemli bir basın toplantısını nasıl keser? Ne yayınlıyorsun ki? Arkadan Barcelona-Manchester United maçı başlıyor olabilir. 'Kusura bakmayın. Wembley'e dönmek zorundayım' dersin ve yayını kesersin. Arkada bir şey yoksa ve kesersen yayını bunu izah etmekte güçlük çekersin.

Ben o zaman NTV Spor'a sorarım; Trabzon şampiyon olsaydı ve Aziz Yıldırım ile Aykut Kocaman bu basın toplantısını yapıyor olsaydı, NTV Spor yine kesebilir miydi acaba yarısında?

Yüzlerce Galatasaraylının, Lig TV üyeliğini kestiğini ben biliyorum. Ve bunların bazılarına şahit oldum; "Fenerbahçe televizyonuna dönen Lig TV ile ilgimi kesiyorum. Lütfen bunu yazın hanımefendi" dediler telefonda karşısına çıkan görevliye... "Lütfen bunu yazın ki niye iptal ettirdiğimi Lig TV'yi yönetenler bilsin!"

'Galatasaray'ın iddiası kalmadığı için değil; bu televizyon, Fener televizyonuna döndüğü için...' Bunu ben de söylüyorum hala da iddia ediyorum. Sevgili Şansal (Büyüka) kızmasın. Lig TV'nin sunucuları ve yorumcuları, Fenerbahçe televizyonu çalışanı gibiydi sene boyunca...

Melih Şendil'e teslim edilmiş. Melih Şendil orada bildiği gibi at oynatıyor. Melih Şendil, Fenerbahçe'ye amigoluk yapacak kadar iyi bir Fenerbahçeli!.. Coşkulu bir Fenerbahçeli ve de maçı anlatırken coşkusunu hissediyorsun zaten.

Lig TV anlayış olarak genelde yanlış. Yani 'Ben alenen büyük takımları tutuyorum' diyor!

Galatasaray kiminle oynarsa oynasın orada bir Lig TV sunucusu var, karşısında da Bülent Korkmaz var! Galatasaray'ın ünlü kaptanı... Peki öbür takım adına kim konuşacak? Niye bütün Galatasaray maçlarında Bülent Korkmaz konuşuyor? Fenerli biri otursun konuşsun o zaman... Tarafsız olur hiç olmazsa. Galatasaray-Gaziantep maçının yorumcusu Bülent Korkmaz. Antep'in yorumcusu nerede? Yok. Galatasaray-Manisa maçının yorumcusu Bülent Korkmaz. Manisa'nın yorumcusu nerede? Yok. Fenerbahçe maçında Fenerli yorumcu, Beşiktaş maçında Beşiktaşlı yorumcu oturuyor ama Anadolu takımlarının yorumcusu yok ortada... Zaten Lig TV 'Ben büyüklerin televizyonuyum' diyor. Ve onlara göre de büyüklerin büyüğü Fenerbahçe olduğu için de Fenerbahçe'nin televizyonu oluyorlar otomatik olarak!.. Lig TV'nin tarafsızlığını gerçekleştirmesi ve gerçekleştirdiğine de seyirciye inandırması lazım. Yoksa daha çok dekoder geri gider.
Hıncal Uluç ile haftanın gündemi - Sabah

Çok abartılıyor. Evet biraz yanlılık var ama düşündüğümüz kadar değil sadece yorumculardan kaynaklı.

Ben birşeyi farkettim. Uzun zaman oldu. Benim açımdan çok zor bunu uygulamak ama yapmak zorundayım. Medyayı eleştirel gözle izliyorum. O zaman herşey ortaya çıkıyor. Tabi abarttığım zamanları farketmek çok önemli. Yoksa paranoyak olursun

,

Muslera gelirken yayınladığın hatalı gol görüntülerini neden bir anda değiştirirsin ki. Neden uğraşırsın yani yeni video hazırlamakla. Taraf işte

Yani... Kesinlikle bilerek yapıyorlar...Biraz dikkatli takip eden bunun farkına varır...Alacağımız yolundaki güçlü duyumlarda yediği aşırtma golü defalarca gösteren kanal, dün ve bugün Muslera konusundaki olumsuz duyumlarda Galatasaray taraftarına nispet yaparcasına kurtarışlarından uzun bir derleme yapıyor..

Eğer ilk videoyu bu yayın haberlerinde de gösterselerdi "paranoyak olduk" derdim fakat bu tezatlıklar birşeyleri kanıtlıyor,diğer birikimlerle birlikte(tek başına değil)...

Tepki yanlış...

Bu haberciler arasındaki ufak bi olaydır aslında. En önce haber girme arayışı.. Muhtemelen Fener şampiyon deyip , öyle bi başlık hazırlamışlar. E Fener Ülker son 2 saniyeye önde girince bitti bu maç anlayışıyla yazmış olabilir. Bu kadar büyütülecek bişey yok.. Diğer olan şeyler için aynısını çok araştırırsanız bizim için veya Beşiktaş için de bulabilirsiniz. Unutmayın ki Forlan'ı Beşiktaş'a vermişlerdi son dakikayla. :) Olabilecek şeyler bunlar.

Ntvspor Türkiye'nin büyük bir açığını kapatmıştır. Kaliteli ve tarafsız yayın yaptığını düşünüyorum ve inanıyorum. Sizinle aynı fikirde değilim , çok büyütüyorsunuz.

Ntvsporun internet sitesinin Galatasaraya küfür ettiği resimler var elimde. Buna da birşey diyemezsiniz sanırım. Yayınlayacağım akşam..Çok ilginç bir olaydı, Ersan transferinden sonra g.t oldun mu Galatasaray yazıyordu, y.vsak filan yazıyordu. Bu sadece yeter ntvspora nefret için.

Bunu Gördünüz mü?

3241.jpg

Meriç Bey kamuoyu denen birşey var biliyorsunuz buna eminim. Sadece siz ve etrafınızdakilerden oluşmuyor. Yada sadece GSCimbom değil. 30M taraftarız biz. Kötü kaleci olduğunu düşünüp Arena'ya gidecek adamlar var. Destek önemli. Yapmayın anlamalısınız bunu

Galatasaray'da yeni yapılan transferlere her zaman zaman verildi. Leo Franco bile 27 hafta çok fazla protesto edilmedi. Şimdi Muslera gelecek de ilk maçtan protesto edilecek sebebi de Ntvspor. Peh..

benim kötü ya da iyi oyuncu demem değil olay , sadece kötü bir imaj yaratılması

ha diyeceksin ki yaratsa nolur hiçte birşey olmaz biz Galatasaray merak etmesinler , ama bu şekilde yapılan yanlı tutum bizi kızdıran nokta..

Bu tüm gazetelerde var önce onlara tepki gösterilmeli.

Adam fbntvspor gibi yayın yapıyor, önceleri severek izlerdim artık hiç açmıyorum.

Bu tüm gazetelerde var önce onlara tepki gösterilmeli.

Doğru söylüyorsun ama Türkiye'de her evde en az 2 tane tv olduğunu düşünelim ama her eve gazete kesinlikle girmiyor bundan eminim, öncelikle televizyon camiası zaten çok büyük etkisi var futbol üzerinde bu yüzden ntvye tepki koymalıyız ayrıca spormaxteki yorumcular da bir o kadar uyuz...

Abartı felan yok.Tepki tam yerinde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt