NTV Spor'un FB Yandaşlığına HAYIR!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ntvspor 'un FB Yandaşlığına; HAYIR

Ferit Şahenk Doğuş Grubunun sahibi yani NTV'nin Fenere aday olabilir lafları geçti diye yapıyor bunu çok yakışıksız.

NTV spor Skandala imza attı !!

Genel kurulda Fenerli yöneticiler dışında konuşanların seslerini kestiler

Oylama sırasında kamera açısını salonun köşe kısmını çekip kabul edenlerin gözükmemesi için ellerinden geleni yaptılar

Genel Kurulun bitiminde ise spikerin aynen şöyle söyledi '' Galatasarayın istediği oldu ve ret kararı çıktı ''

kazandığınız paralar haram olsun ....

Parayı bizden kazanıp kuşlara yatırıyorlar.

ÜLKER ve NTV ye acayip kıl oluyorum

Bunlara karşı boykot uygulamalıyız

koç grubuna ülkere kiğılıya doğuş grubuna boykot en azından bireysel boykot,alırım paşalar gibi etiyi,kiğılıyı zaten s.et bonus card için de denizbanktan alırım gsbonusu olur biter,ntv nin zaten omg.

koç grubuna ülkere kiğılıya doğuş grubuna boykot en azından bireysel boykot,alırım paşalar gibi etiyi,kiğılıyı zaten s.et bonus card için de denizbanktan alırım gsbonusu olur biter,ntv nin zaten omg.

Renkdaş Koç grubu boykotu biraz zor şirketleri çok fazla bildiklerim şunlar :

Migros , Tansaş , Şok , Koçtaş

Yapı Kredi

Opet

Arçelik , Beko

Ford binek arabaların üretimi

Benim bilgidiğim bunlar , eğer topluca sağlam bir boykot olursa bu şirketleri batar valla :D

bende ntv spor fenerlimi diye düşünüyordum

demek ki doğru düşünüyormuşum

çok taraflılar

ve

yorumcularının çoğu fenerli

büyük bir kitle oluşturup sesimizi duyuralım.

tüm Galatasaraylılar duyarlı davranıp koç ve şahenk grubuna tavrını göstermeli. bu çığ gibi büyümeli ki ne kadar ciddi olduğumuzun farkına varsınlar

Ntvsporu eleştirmek haddimiz değil. Adamlar ispanya ligi maçlarını falan veriyo güzelde içerikleri var haberleri olsun hiç fb yandaşlığınıda görmedim. Bu adamlar salakmiki fb yandaşlığı yapsın adamlar para yiyor bu işde müdürleri salakmıdırki izin versin.. Fuzuli bi konu olmuş.

Çıkıp direk biz fenerliyiz diyemezler tabi,

ama verilen haberler,haberlerin sunuş şekilleri

ve diğer bir sürü şey

hepsi bunu gösteriyor.

Babam internet dünyasında olmadan sırf izleyerek bile bunu söylüyor.

Euro Futbol , LigTV gibi parali kanallara paramiz yetmiyor diye bunlari cekiyoruz. TRT Spor'da yayin akisini düzenlemeli bence sacma sapan programlar yayinliyorlar. Sports TV'de futbol disinda herseyi veriyor.

Ben bu konunun fazla abartıldığını düşünüyorum. Bırakın artık şu "Dünya bize karşı" megalomanyaklığını.

Medya'nin fenerden aldigi ne ki boyle kolpa haberlerle Galatasaray'i maf etmeye calisiyorlar, amaclari ne onu anlamadim.

Fener maci bitmeden skoru kaldirdi herifler ayiptir ya

çok taraflılarr çookkk

başta rıdvan dilmen

bizim gslilerde bir spor kanali kursa keske. taraftar arasinda para toplayip bir kanal acamaz mi yani..

yıldırım demirörenin bile basın gücü koca Galatasaray klubunden fazla

ntvspor sahibi turkiyenin sayılı zenginlerinden fenerli oldugu biliniyor fenerbahce baskanlıgına aday olacak diye iddalarda atıldı ortaya fenerbahcenin sow transferini maliyetini karsıladı fenerbahce sitesinden tesekkur acıklaması yaptı falan filan bunlar biliniyorken siz niye kabullenmiyorsunuz anlamıyorum sikayet edip duruyorsunuz borum ntvspor kaynaklı haberler vermeyin o zaman izlemeyin o kanalı sadece galatasarayın maclarını yayınladıgı zaman takip edin..

Kıldan tüyden bir şeyler arıyoruz artık gerek yok bu tarz başlıklara tartışmaya,el maçları bu kanaldan yayınlanıyor yayın hakkı bu kanala ait ne yapalım yani Ulebe kafamı tutalım bizim maçları başka kanladan seyretmek istiyoruz diye İhsan Bayülgen ayrıca beşiktaşlı Kaan Kural'da fenerli değil yani.

Kıldan tüyden bir şeyler arıyoruz artık gerek yok bu tarz başlıklara tartışmaya,el maçları bu kanaldan yayınlanıyor yayın hakkı bu kanala ait ne yapalım yani Ulebe kafamı tutalım bizim maçları başka kanladan seyretmek istiyoruz diye İhsan Bayülgen ayrıca beşiktaşlı Kaan Kural'da fenerli değil yani.

Tuğba Dural da Galatasaraylı.Ama yorumcuların,spikerlerin Galatasaraylı olması bir şey ifade etmez.Çünkü onların nasıl yayın yapılacağı konusunda bir yetkileri yok.Başlarındaki fenerliler ne derse öyle davranmak zorundalar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt