NTV Spor'un FB Yandaşlığına HAYIR!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ntvspor'un FB Yandaşlığına; HAYIR

anlamış değilim son zamanlarda Türkiyede yarı finali görmüş tek takım falan muamelesi yapılıyor biz sankı kupayı milli piyangodan aldık galiba :=) birde rıdvan demez mi benfica 3 gol harici pozisyonu yok diye :D ulan benficalılar kendı yarı alanını unuttu :D

diger posisyonlarda ridvan gözlerini kapatmisdir. yahu ilk 10 dk da 3-4 sifir ola bilirdi. son dakilarda karsi karsiya gidiyordu benficali. bunlar posisyon saymiyormu bu :SS: daha bilmem kac tane posisyonlari vardi aklima gelmiyor simdi. fenerin posisyonundan haber versin o. fenerin kac posisyonu var ?! varmi hic ?! .... bir tane var galiba kuyt ile bos kaleye atamadi ama baskada aklima gelmiyor benim. penaltida posisyon degil

diger posisyonlarda ridvan gözlerini kapatmisdir. yahu ilk 10 dk da 3-4 sifir ola bilirdi. son dakilarda karsi karsiya gidiyordu benficali. bunlar posisyon saymiyormu bu :SS: daha bilmem kac tane posisyonlari vardi aklima gelmiyor simdi. fenerin posisyonundan haber versin o. fenerin kac posisyonu var ?! varmi hic ?! .... bir tane var galiba kuyt ile bos kaleye atamadi ama baskada aklima gelmiyor benim. penaltida posisyon degil

fenere verilen penaltıların yarısı bize verilseydi finaldeydik şu an :D

fenere verilen penaltıların yarısı bize verilseydi finaldeydik şu an :D

kazandiklari üenaltilar dogru karar olsaydi bari. bizimkiler hakli penaltilarlara devam dediler resmen :SS:

manu macinda real macindakiler.

bunlarin bir tanesi galiba dogru karardi oda bate macindaki olan galiba.

Bi taraflarında patladı şerefsizlerin.

Kanalda bir matem havası vardır şimdi. Pazar günü de biz veririz coşkuyu :lol:

Rıdvan yıkılmıştır bugün, kendisini alkole vurmuştur. :sad007:

Oktay canlı yayında ''Dün kocaman bir ürkeklik yaşadık'' dedi azz önce:D

Fener Benfica'yı rahat geçer diyordu dediği olmayınca çok sinirlenmiş,Aykut'a iyi giydirdi:asd:

Real Madrid'e elendigimiz zaman konseyi kuran Ntv Spor,dünkü mactan sonra sadece 1 yorumcu ile 15-20 dakika program yaptı.Onunda sesi-solugu cıkmıyordu.

Ercan Taner'in ilk macta ooohh beee,ikinci macta suuussstular susstular demesi insanı ister istemez gıcık ediyordu ama sonrasında;

Ben böyle bir atmosferde mac sunmadım demesi.Mac sonunda ise diyemedigi;Ahhh beee,Ahhhh sözcügü :asd:

Rıdvan nedense her devre arası programında fener yeniliyorsa fener bu maçı kesin çevirir fln diyor ama her maç :rolleyes:

ntvspor aslında gerçekten tarafsız olsa sürekli televizyonda açık kalıcak kalitede ama şu fenerliliikleri yokmu... Mert aydın keli mıydı neydi adı başta olmak üzere diyorum.. kanal değiştirme sebebim gerçekten yazık ediyorlar kendi kanallarına

forumumuzu koruyalım korumayanları uyaralım ekibine teşekkürlerimizi bildirip, forum kültürü ve ahlak bilgisi dersine hoca olarak ergenlerimizin eğitim ve öğretim hayatına neş'e katmasını öneririm. saygılar.

Logolari bile agliyor fener elendi diye.

artık her 2 mayısta fenerin yarı final 1. ayak maçının tamamını verirler... şuan olduğu gibi

ama biz yine 17 mayısta trt nin Arsenal finalini izleyecez :yenieek::yenieek::yenieek:

benimde doğum günüm 2 mayıs artık hep doğum günümde bunları hatırlarım

Sadece Ntvspor mu? tüm medya....

Edit: GS TV hariç.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt