NTV Spor'un FB Yandaşlığına HAYIR!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ntvspor'un FB Yandaşlığına; HAYIR

la dün %100 basket izliyorum GS-ksk maçını veya efes-banvit maçını konuşacaklarına yarım saat ülkeri konuştular

Ulan penguenlerin izlettirdiniz tamam... Şike olayında bari kutup ayılarını izlettirmeyin. Hemde çölde konuşlanmış kutup ayıları. Rıdvan Her zamanki gibi başlarda ortalıkta görünmüyor. Bi bakın bakalım kankası Acun'la birliklte başbakanın yanındalar mı?

Şike haberlerinden sonra(yaklaşık 10 dk), sunucu "iç karartıcı haberlerden sonra artık transfer haberlerine geçebiliriz ve ilk haberimiz tabii ki Fenerbahçe ile ilgili; Alves geldi Cardozo yolda"....

Bazılarına göre iç karartıcı olabilir fakat hakkı yenmiş kulüpler için bu söz konusu olamaz. Tarafsızlık namına yine bir fail.

Ayrıca Türker Arslan'ın "Fenerbahçe küme düşebilir" beyanatları da sansür yedi NtvSpor'dan...

Dengesizlikler içinde denge sağlamaya çalışan !!! Ferit, gezi parkı olaylarında gördün ebenin hörekesini.

Bir tokat da şike konusunda sağlamaya çalıştığınız denge için yemeli ve hakettiğiniz cezayla muhatap olmalısınız artık.

(Aslında bu olay bir itiraf ve şike konusunda da ne şekil bir dezenformasyon uyguladıklarının da ispatıdır.).

Yandaş medyaya komple HAYIR.!

Hala Infantino şunu dedi,Infantino bunu dedi,ceza gelmeyecek zart zurt haberleri yapıyorlar... Bu haberlerden sonra UEFA'nın Türk medyası için yaptığı açıklamayı koyuyorlar... İnanılacak gibi değil hakikaten...

Yahu abileri NTV neki, bunlar ne olsun :)

bunları ezmek daha zevklı eze eze sampıyonluklar alıyoruz:ayatollah:

NTV hem iktidar yandaşı hemde şikebahçe yandaşı. Ne internet sitesine girin, ne tv kanallarını izleyin.

NTV hem iktidar yandaşı hemde şikebahçe yandaşı. Ne internet sitesine girin, ne tv kanallarını izleyin.

E zaten onlar da birbirine yandaş...Biz onlara kısaca SİYASETBAHÇE diyoruz.

Bu arada İlhan Cavcav'ın konuşmasında Fenerbahçe'yi eleştirdiği kısmı kestiler; TFF'nin Ünal Aysal'ı ve İlhan Cavcav'ı eleştirdiği metni üstüne basa basa tam olarak verdiler...Über tarafsız bir yayıncılık anlayışı var,hayranım bunlara...(!)

Medya son olaylarda güvenilirliğini kaybetti.

Artık haber sanal ortamda takip ediliyor. Neredeyse 1 aydır tv izlemiyorum. Hiçbir şey de kaybetmedim..

Galatasaray taraftarları ortak bir sitede birleşmeli. Haberler bu sitede toplanmalı.

Transfer haberleri dışında her şeyi kendimiz yapabiliriz. Maçlara gittiğimizde fotoğraf çekip ilginç olayları paylaşabiliriz.

Kulüp haberleri zaten resmi sitede yayınlanıyor. Ne ntvye ne de habertürk vb. kanallara ihtiyacımız var.

Kanalda bir yas havası hakimdir şimdi, toplu intiharlar gelebilir :sad007:

2 yıl boyunca Fenerin Avrupaya gidemeyerek yaşayacağı maddi kaybın Japon yeni cinsinden değerini bekliyoruz Ntvspor, hadi...

Bunları sadece lahmacun falan söylerken kullanıyorum artık.

Sivas macinin devre arasinda sanki ailesinden birisi olmus gibi olan Rido ve Gunto, cenazeyi topraga vermeye gitmislerdir.

Nefretimsin NTVSpor.

Gözümüz aydın Ferit Şahenk Lig tvyi almış her tarafı kuşattılar ntv sporu Çekemezken Şimdide Lig tv

Hafta sonu açıyorum şu lanet kanalı...Genelde önce Fb sonra Bjk sonra biz...Bazen de önce Bjk sonra fb sonra biz....Ulan harf sırasına göre olsa paso Bjk ile başlar ..Benim bildiğim önce şampiyonla ilgili gazete başlıkları okunur.. Ayrıca Fb ile ilgili haberlerin hepsi transferle ilgili 1 tane şike ile ilgili haber yok.. Biri dışarıdan göre herşey güllük gülistanlık sanır , İtalyada şike operasyonu varken tüm dünya ayaklanmıştı bizim medya bile paso şike haberi yapıyordu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt