Nuray Sayarı: ''Terim Fenerbahçe'nin başına geçecek''

sene basında fb'nin yıldızının cok yüksek oldugunu ve şampiyon olacagını söylemisti bu abla :)

yalnız yıldızlarının yüksek olduguna katılıyorum. anormal balları oradan geliyor olabilir.

– Aziz yıldırım Fenerbahçe’nin başında kalacak. Ve sürpriz işlere imza adım atacak.

Güzel işlere imza attı aziz sağ olsun :D

Bayanın acaba nasıl gündeme gelirim çabası ve Ahmet Çakar ile saz arkadaşlarının acaba Fenerbahçe'yi daha nasıl yüceltebiliriz çabası birleşince böyle bir şey ortaya çıkmış.

Kulübünüzün ismini değiştirin, Galatabahçe yapın da tam olsun. Milleti de 4 yıldızımız ve UEFA Kupamız var bizim diye kandırırsınız yerlerse.Taklitçiler sizi :)

Üfürükçülere başlık açılmış vay anasını.

Refik daha fazla tutturuyor

ya bu kadının konusunu nasıl açtınız ya..astrolog bile değil abi.yapmayın ya.

Terim'in bir röportajını izlemiştim.
UEFA'yı kazanmış yurdışından teklifler geliyordu

Muhabir = hocam hakkınızda transfer haberleri var. pek çok takım sizinle ilgileniyor
Terim =biz profesyoneliz gelen teklifleri değerlendirebiliriz vs.
Muhabir = hocam peki fenere gidermisiniz ?
Terim = o kadar da profesyonel değiliz

Bu kadın Felipe Melo yıl içinde sakatlıklar yaşayacak dedi.Adam bel fıtığı olunca kadını övdüler de övdüler.O kadar saçma bir tahmin ki.Hangi futbolcu acaba sakatlık yaşamadan sene bitiriyor

böyle yalancı hokkabaz kadınlara inanan varmı birde bunlar tonla para kazanıyor illa birine inanacaksanız ahtapot paul a inanın sezon arası bizi seçerek şampiyonluğumuzu ilan etti

Sezon başlamadan veya başladıktan hemen sonra Galatasaray şampiyon olacak diyen astrolog var mı?

sene basında fb'nin yıldızının cok yüksek oldugunu ve şampiyon olacagını söylemisti bu abla :)

yalnız yıldızlarının yüksek olduguna katılıyorum. anormal balları oradan geliyor olabilir.

O yıldızları cimbom kaydıracak demeyi unutmuş. Yada dili varmamış milyonlarca kuş ölür kodese tıkarlar diye korkmuştur. :D :D :D

Geri
Üst Alt