GSC Portal Nuri Şahin: ''Galatasaray'dan teklif aldım!''

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım

galatasaray-dan-teklif-aldim-4958201.jpg

5 ay süren sakatlığının ardından sahalara dönmeye hazırlanan Borussia Dortmund'un kaptanı Nuri Şahin önemli açıklamalarda bulundu.

Detaylar GSC Portal'da!

Ne olursun gel.

Melo-Nuri uzun zamandir istedigim orta saha, Nuri nadir kaliteli yetenekli oyuncu olarak baya katki da saglar.

Selçuk garanti yedek olur

Sistem futbolcusu. Burada bir boka yaramaz ne yazık ki.

I am the one who knocks!

Nuri Ta Almanyadan buraya gelirse delilik yapmis olur.Leş ligde ne isin var ne guzel Dortmunddasin ne isin var burada.

Yabanci siniri kalsin diyerek emekliliginde Türkiyeye geldiginde kazanacagi milyonlari düsünerek söylemistir!

:D Ne kadar art niyetli biriyim ya

İyiki de gelmemissin.genç gelip Türkiye de tutunmak çok zor.şöyle otuzuna gel öyle alırız kazık yemek hosumuza gidiyor

“YABANCI SINIRLAMASI DEVAM ETSİN”

“Milli takımın daha iyi yerlere gelmesi için yabancı sınırlaması devam etmeli. Bu sayede Türkiye’ye Sneijder, Demba Ba, Melo, Sow, Diego gibi kaliteli oyuncular gelir.”

Inanilmaz derecede sogudum kendisinden. Turk futbolunu izlemedigi belli. Gelirse sadece para icin gelir 30+'dan sonra. Yabanci sinirlamasi kalkinca zaten gelemez.

yabancı sınırı yorumu rezalet hamit gibi 30 dan sonra 3m akar diyor 4 yıllık sözleşme yapsa yaklaşık 12m euro luk emekli maaşını düşünüyor nuri yakışmadı karakterli sanardım

bu adam bize gelsin 3 hafta sonra ıslıklanmaya başlar makine gibi işleyen takımda oynar nuri bizim gibi sistemsiz bir takımda hiçbirşey yapamaz net!

Geri
Üst Alt