Nuri Şahin, Galatasaray'ın Teklifini Kabul Etti

Ersin Şen

Tecrübeli Üye
Galatasaray, bitmeyen aşkı Nuri Şahin'e bu kez kavuşuyor. Alman ekibi Borussia Dortmund'un satış listesine koymaya hazırlandığı yıldız orta saha, sarı-kırmızılılara "Fatih Terim'in olduğu her yere seve seve gelirim" yanıtını verdi. Kendisini A Milli Takım'a kazandıran Terim'i kırmayan 29 yaşındaki futbolcu ile 3 yıllık sözleşme imzalanacak.

RUcBBVPn_400x400.webp

KOLAYLIK SAĞLANACAK

Terim, üst düzey futbol bilgisi ve tecrübesinin yanında örnek kişiliğiyle takıma güç katacağını düşündüğü Nuri'yi ikna etmekte zorlanmadı. Galatasaray yönetimi gelecek sezon sözleşmesi bitecek oyuncu için Alman kulübü ile pazarlıklara başladı. Dortmund'un Nuri Şahin konusunda sarı-kırmızılılara zorluk çıkarmayacağı ve cüzi bir bonservis talep edeceği öğrenildi.

Kaynak: Skorer​

Moderatör tarafında düzenlendi:
Çok efendi donanımlı bir insan olsa da futbolcul tarzı olarak bize uyacak bir isim değil.. Daha diri tempolu birini bulmak lazım..Nuri Selçuktan halliceydi en son gördüğümde

Yine yanlış hamle. Nuri futbolu bırakmadı belki ama futbol nuriyi çoktan bıraktı.

——————

Ben bu adami hic istemiyorum. Önce Tuchel zamaninda cok sakatdi ve dogru dürüz mac yapmiyordu, oynadimi da o kadar da is yapamiyordu.

Ondan sonra bide utanmayip kupa finalinda kadroya alinmadi diye, maci kazandiktan sonra röportaj da zirlamisti. Benim kadroya alinmam sokdu ve antrenörü resmen belinden bicaklamisti. Antrenör maci kazandiysa herseyi dogru yapmistir seni kim oluyorsunda ona mactan sonra laf atiyorsun? Adamlar 5 sene sonra gene bir kupa almis, yaninda takim arkadaslarinin elinde biralar vardi röportaj da bu Nuri de orda show yapmaya baslamisti.

Zaten Nuri ve Schmelzer Dortmundun abileri sayilir. Bunlar ne zaman mutlu olmadimi gidip Watzkeye sikayet durumunda bulunuyorlarmis. Resmen Emre B. ve Ayi Volkan lightilarmis bu herifler. Nuri zaten son sezonlarina bakarsak, kendisini Dortmundun alt yapisindan olmasaydi simdiye cok dan postalardi onu.

Nuri resmen Selcuk kadar agir oyuncu. Terimin yüksek sisteminde baya zorlanir ve parasina deymez. Bize gelirse simdiden Hamit 2.0 olur diyorum. 4 sene kontrat ister ve 3 senede anca 60 mac yapar diyorum

Tatil etmek icin geliyor. Nuri 1.5 milyon euroya oynamak istiyorsa gelsin ama Selcuk abisi gibi 3 milyon alacagini düsünüyorsa kaldigi yerde kalsin.

FFP oldugu müddetce ucuruk maaslar yok artik

Emeklilik hayatı için para biriktirmeye gelir işte bi biz keriziz.

her transfer döneminde bir mal almazsak olmuyor bir tarafımız şişiyor demek

Almanya da bir kaç maç ve milli takımda izlediğim nuri Selçuk dan bile leş oyun oynuyordu. Alınması taraftarı değilim.

Bvb belese birakir max 2 felan ister. Maasi da 2.2 max ise iyidir

Medyada adı gecenleri okudukca sinirleniyorum..

Bir taraftan da Fatih Terim'in gecmiş donemlerdeki hatalı transferlerini hatırlayıp, yine benzeri mi olacak diye korkuyorum.

Umarım yonetim sadece ve sadece FT ye göre transfer yapmaz.

İstemez 2.hamit vakası olur

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tolgay'in Oguzhan Koc'un is yaptigi yerde hatta Tolga Cigercinin bile kipirdadigi yerde Nuri Sahin kral olur. Nuri Sahini cok kucumsuyorlar burda

Geri
Üst Alt