Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.642
- 19.446
- 1.173
istemezük
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yerli oldugunu unutuyorsunuz, en az 1 tane iyi yerli orta saha sart.
Baska yerli orta saha mi var?
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Yerli olsa ne yazar tempo yok, pres gücü yok, fizik olarak güçlü değil, yavaş.
Yerli olarak 100 kere yazdım 101.kere yazıyorum akbaba ve kiralık mor alınmalı sadece sinan ve azizde var kalanlara altyapı olmalı bize 14 tane taş gibi yabancı lazım öncelikle, mor ve akbaba dışında bizim takıma, terimin sisteme uyan yerli yok.
Cok yanlis dusunuyorsun biz 4-3-3 oynamayacak miyiz? 3 tane orta saha mevkiine sezon boyunca 3 kulvarda yarisacagimizdan 7 futbolcu, hatta mumkunse 8 futbolcu gerekir. Su an orada oynayabilen yerliler kim? Selcuk ve Tolga. Bu adamlar gonderilecekler listesinde degil mi?
Simdi sen burayi tamamen altyapiyla nasil dolduracaksin? Altyapimizda birak 3 tane, 1 tane iyi orta sahanin ortasinda oynayacak adam yok. Trabzon'daki Cafer Tosun'a sulanabiliriz ama vermezler, o da gelmek istemez zaten.
Sadece pres yapmak, fizikli olmak degildir orta sahalik. Pirlo dedigimiz adam pres mi yapiyordu? Fizik olarak ustun muydu? Tempolu muydu? Nuri kadar iyi pas yapabilen, oyun gorusu olan, uzun pas atabilen, tempoyu dikte eden bir futbolcumuz yok su an. Ahlakli olmasi da buyuk avantaj.
Banane ahlakından ya donk her gece içiyor ama çıkıyor taş gibi topunu oynuyor takıma, formaya saygısı var.
Bu nuri gibiler belli bir yerden sonra çöküyorlar, çok aldık böyle topçu yine aynısı olur uzun top atacak gücü bile olmuyacak selçukta ne toplar atıyordu ama yalan oldu bak.
Hocamız 4 3 3 falanla uğraşmıyor top nerde oraya baskı istiyor fernando var, donk var, ndiayeyi al, akbabayı al, belhanda var bunlar hep hocanın istediği tarz topçular adam kaç kere 2000 Gs ruhuna göre takviye yapacam dedi nuriyle hiç olur mu böyle birşey.
Orta saha takımın en önemli mevkisi oraya koyacağın topçu rakibi sindiricek ben bunu bilir söylerim fernando ndiaye varken takım ateş ediyordu hem hücumda hem savunmada rakip topu çıkaracak önce gomis basıyor, sonra belhanda, sonra ndiaye, sonra fernando rakip sendeliye sendeliye geliyordu bizim kaleye sen tutup nuriyi koyarsan oraya takım pres düşer otomatikmen aşağıya selçukta olduğu gibi belhandada mecbur daha geriye gelicek nuriye yardım için takım ofansif gücüde düştü mü hadi buyur şimdi.
10 yabanci ile oynuyoruz. Illaki ilk 11de 7 yabanci ile falan oynanacak derecede sinirlama gelecektir yani. Iyi yerlileri almaliyiz. Nuride bunlardan biridir.Adam sanki domates yerli diye seviniyorsunuz! Arkadaşlar yabancı sınırlaması gelmeyecek! Gelse de eskisi gibi katı bir şekilde olmayacak. Rahat olun. Geçen seneki tartışmalar popülist tartışmalardı. Ciddiye almayınız.