Nuri Şahin resmen Real Madrid'te!

Cevap: Nuri Şahin resmen Real Madrid'de!

nuri geldi hamit de gelecek artık şu barça sevdalıları reale daha sempati ile yaklaşsa:) dönüşler bekliyorum:)

Mourinho futbolcularını büyüten bir hocadır beyler, büyük futbolcularla hedefe giden değil. Çalıştırdığı takıma süper yıldız aldırdığını gören/duyan/hatırlayan var mı Mourinho'nun? Varsa hemen söylesin, yazdıklarım çöpe gitsin. Porto'da da, Chelsea'de de düşük profilli oyunculara sınıf atlatarak başarıya gitmiştir hep, Real'de de aynı yolu izliyor.

Chelsea'nin başına ilk geçtiği zamanlar aldırdığı Ferreira, Carvalho, Essien, Drogba, Cole, Duff, Kalou, Kezman gibi adamlar transfer oldukları zamanlarda Di Maria'dan, Mesut'dan, Nuri'den, Khedira'dan pek farklı oyuncular değildi ama geçtiğimiz 5-6 yıl boyunca pozisyonlarının en iyi futbolcuları arasına girdi çoğu. 2-3 sene içinde Di Maria da, Mesut da, Nuri de, Khedira da dünyanın en iyileri arasına girer Mourinho ile, Real Madrid de Barcelona'yı geride bırakır.

Barca'yı geçmesi çok zor be ama neden olmasın .

kimse nurinin yedek falan düşünmesin mourinho bu adamı kendi kendi aldı ve oynatır. xabi nuri de rossi müthiş orta saha olurdu:)

Şimdi dahada fazla seviyorum Real'i artık bir Türk futbolcusu var

Cevap: Nuri Şahin resmen Real Madrid'te!

Vay yeni öğrendim iyi olmuş...

Bu arada Mesut'a düşmanmış gibi davranmayın artık."Avrupada" kimse Nuri'ye %100 Türk demiyor.Mesut neyse, Nuri'de o onların gözünde.Ve evet bu iyi birşey.

Helal olsun adam real madrid'e transfer oldu umarim basarili olur

fnp_import_sponuri1005.jpg

Real Madrid; Mesut Özil, Nuri Şahin ve Hamit Altıntop’tan sonra seneye teknik direktör olarak Yılmaz Vural’la görüştüğünü açıkladı.

:o

Pfff Yılmaz Vural ne ya :mad: , Ziya Dogan varkan Yilmaz Vurala gorusmek ne demek bunu biri bana anlatabilir mi ???

Hem Ziya Doganin sistemiyle Madrid Barcayi yener , 10 on libero ve 1 kaleci inanilmaz bi sistem ;)

Pfff Yılmaz Vural ne ya :mad: , Ziya Dogan varkan Yilmaz Vurala gorusmek ne demek bunu biri bana anlatabilir mi ???

Hem Ziya Doganin sistemiyle Madrid Barcayi yener , 10 on libero ve 1 kaleci inanilmaz bi sistem ;)

Ziya Doğan'ın olduğu yerde Ayman Abdelaziz de vardır. :)

demekki türk olupda real madride gidilebiliyormus demi mesut efendi ... !!

Bu Mourinho da çok saçma işler yapıyor. Çok iyi bir taktisyen, takımının kondisyonu süper ama mantıksız,çapsız transferler yapıyor. Takımı, Khedira,Mesut,Nuri,Adebayor gibi R.Madrid ayarında olmayan sürüyle adamla dolduruyor.

Tamam bu adamlar iyi oyuncular ama R.Madrid'e bişey kazandırmaz. Tabii hedef Barcelona'yı yenmekse,şampiyon olmaksa. Yoksa zaten birçok maçı farkla kazanırlar. Bir de Hamit'e göz dikmiş. Ulan sanki piyasada kaliteli çok Türk oyuncu varmış gibi bir de bunların piyasa fiyatını yükseltiyor. Bu Hamit de tam efsane oldu. Bir zamanların Yıldıray'ı gibi. Yaw biz hiç yetenekli Türk oyuncularla oynayamayacak mıyız? Polat'ı burdan gene güzel bişekilde anıyorum. mustafa,barış,ayhan,serkan,sabri,servet, gibi beyin bedava oyunculara güvenip, kaliteli Türk oyuncu transferi yapmamak tamamıyla IQ ile ilgili bir sorun. Bunun için futbolu bilmeye gerek yok ki. TV seyrederken ekrana konan sinek gibi gözü rahatsız ediyorlar. Son olarak da bu Ronaldo bu seneki oyunuyla "Kazma" olduğunu ispat etmiştir. Top kontrol etmekten aciz, kendini süratli zanneden ama Di Maria'dan 2 kat yavaş bir oyuncu. Hayatımda bu "kazma" kadar futbol oynarken kendini kasan başka bir oyuncu görmedim. Nitro bağlanmış şahin gibi. Klas yok,incelik yok,akıl yok. Bu adamı, Messi ile kıyaslayanlar acilen futbol izlemeyi bırakıp, badminton'a falan başlasın.

Forumlar tarihinin en leş yorumu. Bu ne la böyle.

Geri
Üst Alt