Nuri Şahin resmen Real Madrid'te!

Cevap: Nuri Şahin resmen Real Madrid'de

Ölmeden bir Türk futbolcusunu Real'de izleyeceğim ya,ölsem de gam yemem arkadaş.Vay bee...

İşte şimdi gerçekten bir Türk Real Madrid'de diyebiliriz. Demek ki neymiş; Real Madrid gibi takımlarda oynamak için Alman Milli Takım formasını giymek gerekmiyormuş. Helal olsun Nuri Şahin Türkiye seninle gurur duyuyor. Ne kadar bir Messi hayranı da olsam, sırf senin için Real Madrid'i de desteklerim. :)

Bir kac ay once Real Madrid'e gidecek derken cevremdekiler buna inanamamisti, onlara kapak olsun :D

Hayirli olsun

Sırf o [mesut] var diye Barçacıydım.

Artık Realciyim :)

Birkac sene sonra Ozil - Sahin = simdiki Xavi - Iniesta .. olabilir mi? Olsa muhtesem olur.

Birkac sene sonra Ozil - Sahin = simdiki Xavi - Iniesta .. olabilir mi? Olsa muhtesem olur.

Bence rahat olur. Mesut zaten inanilmaz oynuyor ve Nuri ile ayni yastalar. Nuri'de kendisini insallah ispatlarsa, 2-3 sene icinde Xavi-Iniesta etkisi yaratacagina eminim.

Casillas

Ramos - Pepe - Carvalho - Marcelo

Nuri - Xabi

Di Maria - Mesut - Ronaldo

Rooney​

Real Madridde ilk Turk oyuncumuz, Helal olsun. Nuri Şahini biraz once arayip bizzat kendim tebrik ttim. Herkese selami var.

Darısı Arda'ya.

Arda illa ki futbolu bizden daha iyi biliyordur lakin futbolu beyinle oynamak başka bir şey, daha top gelmeden ne yapacağını bilmeli, nerede şut çekip, nerede pas vereceğini, nerede orta açıp, nerede çalım atacağını, nerede ara pası verip, nerede ilerleyeceğini öğrenmeli... ayrıca şutlarını ve paslarını geliştirmeli, kimse k.bakmasın futbol artık kuru çalımla oynanmıyor...

Özil, Alman milli takımını seçtiği için mi kapak? Özil, Türk Milli takımında oynamayı kabul etti lakin Fatih Terim istemedi çağırmadı, yok ben formanın pazarlığını yapmam vs gibi saçma polemiklere girdi, Löw'de adamın ayağına gittiği için mi Özile kapak oldu ? Esas kapak bizim yerlilere oldu yok adım Ardaninho olsaydı şurda olurdum burda olurdum, deme ki iş isim pasaporta değilmiş iyi olan gidiyormuş büyük yerlere...

cok gurur duydum her ne kadar bizim alt yapımızdan yetişmemiş olsada türk futbolu için iyi bir transfer oldu ayrıca mesuta da kapak oldu:)

mesut '' türk milli takımında oynasaydı '' real'e gidemezdi diyenlere kapak oldu sanırım

Kralsın Nuri göster türk'ün gücünü

Hayirli olsun. Nuri reyise yakisir :)

Geri
Üst Alt