nuri şahin

Yurt dışındaki hedeflerine yönelik ise Şahin herkesin hayalleri olduğunu vurgulayarak, "Ben olabildiğim kadar iyi bir hoca olmak istiyorum, olabildiğince insanlara dokunmak istiyorum. Tabii ki hayallerim var. Ben Borussia Dortmund taraftarıyım. İnanılmaz büyük bir Dortmund taraftarıyım. İnşallah Allah nasip eder, bir gün o statta bir maç olsa bile solumda o sarı duvarı hissetmek istiyorum. En büyük hayalim" açıklamasında bulundu.

:crushed:

Tamam nuri en buyuk dortmund taraftari sensin

çok büyüksün hocammmm

VYxIjvS-_400x400.jpg

Adriano yerine Hakan Özmert değişikliği ile maçı veriyordu neredeyse çıkan doğruydu ama giren çok yanlış bir tercihti. İyi yaptığı şey ise özellikle takımı üçgenleri çok iyi kuruyor, bizim en büyü eksiliğimiz bu mesela ama biri hem futbolcu daha sonra TD olarak falan 3-4 yıldır takımda olması bunda avantaj ama oyunu daha iyi okur ve çeşitlendirebilirse çok iyi bir TD olacak en potansiyelli yerli TD olduğunu düşünüyorum.

Okan’dan sonra deneriz
Okan’a kurulan kadro ile artık sonrasını düşünmeyelim. Başarılı olsun. Bir zahmet şampiyon olsun (üç iyi yedek transferinin gerçekleştiğini varsayıyorum). Rakipler yıllardır olduğu gibi bu yıl da dandik. Bizim bir çok transferimiz de bayağı iyi.

Nuri Antalyaspor ile bir başarılı yıl daha geçirirse ki, geçireceği belli, direk Almanya yapar. Türkiye ile uğraşmaz. Çok kariyerli bir futbolcuydu ve şu kısıtlı kadro ile Antalya’da bayağı iyi işler çıkartıyor. Tüm Almanya’nın gözü üzerindedir. Bir sene daha kendini kanıtlamasını istiyorlardır diye tahmin ediyorum.

Bence Okan yerine Nuri’yi getirmeliydik. Ancak Okan geldiğine göre tam arkasında durmalıyız. Aptalca Torrent’in cebine 2 milyon Euro koyup gönderdik, aynı hatayı Okan ile yapmayalım.

geçmiş mesajlarıma bakabilirsiniz en başından beri keşke nuri hocayı alsak dedim.Gerçekten modern ,ve taktiği olan hücum futbolunu seven bir hoca tam bizlikti ama inanıyorum ki ilerde dortmundda hocalık yapacak

Dordmund da görmek çok mutlu eder harbi beni de. Bu boktan düzene daha fazla girmeden yurtidisinda devam eder umarım kariyerine. Başarılı olacağına eminim.

GscimbomMobile

En sevdiğim gurbetçi herif bu diyebilirim.

Müthiş iş çıkardı bugün. Trabzon'un ırzına geçti aslan parçası.

gerek yok abi adamın huzurunu niye kaçıralım yahu, umarım Antalyaspor sonrasında Türkiye'de devam etme gibi bir hataya düşmez. Bize gelmediği de çok iyi oldu. Bizim yiyemeyeceğimiz teknik adam, topçu yok malesef. İnşallah Avrupa'da ortalama bi takıma gidip beklenmedik güzel işler yapar. Tebrikler Nuri hocaya

Bu adam lige geldiği zaman ELİN OĞLU kadar değer görmedi ya inanılmaz bir rezalet. İllaki birilerini yalaman lazım ki değer versinler. İnşallah 1-2 sene sonra direk Bundesliga yapar buralarda kendini harcamaz.

Geri
Üst Alt