Lincoln ile ilgili iki tane duyumum var. Doğru olduğuna inanıyorum. Paylaşayım dedim.
1- Lincoln İstanbul'dan 17 bavulla ayrılmadan önce, kulüpte çalışan bir tercümana, "Umarım seninle bir daha görüşmeyiz." demiş. Herif şu anda deli gibi takım arıyormuş kendisine. Bir anlamda sözleşmesinin feshedilmesini ve serbest kalmayı zorluyormuş. Zira talip olan takımlar, ki bir tanesi bir Brezilya takımıymış, Lincoln için bonservis vermeye yanaşmıyormuş.
2- Yönetim Kurulu'ndaki bütün üyeler Lincoln'ün gönderilmesini istiyormuş. Bunun için kendisine iki tane ihtarname gönderilmiş. İkinci ihtarda pazartesi gününe kadar idmanlara katılmazsa sözleşmenin tek taraflı feshedileceği söylenmiş (bu biliniyor zaten). Söylendiği kadarıyla bu güne kadar Lincoln'ü göndermek istemeyen Adnan Polat dahi Yönetim Kurulu'nun bu tavrı karşısında Lincoln'ü göndermeyi kafaya koymuş.
Ben ihtimal vermiyordum kovulacağına ve açıkçası kalmasını istiyordum, ama son gelişmelerden sonra allah Lincoln'ü nasıl biliyorsa öyle yapsın diyorum. Herif resmen bela oldu başımıza.