#Nuri Şahin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emre İnan

Parçalı Üye
Malumunuz BvB de kiralik forma giyen Real Madrid li Nuri'yi sanli formamiz altinda gormek istiyorum .

Selcuk'un yuruyecek halinin kalmamasi ve yabanci siniri goz onune alindiginda guzel transfer olacaktir .

Sene sonu Madrid'e geri donecek olan Nuri'yi ya satin alma opsiyonu ile kiralayalim ya da transfer edelim .

Max 5 m euro'ya hallolur bu iş

[media]https://www.youtube.com/watch?v=RFna5AYVdis[/media]

Bence Selcuk a rakip olarak alinmali ama max 5 milyon euro demek fantazi ve bilincsiz olmus, Dortmund un satin alma opsiyonu bildigim kadariyla 6.5 milyon euro (ayrica kira bedeli de vermis olmus olabilir ek olarak), onlar almasalar bile bize 7,5 milyon euro dan asaga birakmaz Real.

BVB o kadar adam kaybetmişken asla bırakmaz Nuri'yi.

denemek lazım nuri şu haliyle selçuktan daha iyi.

Nuri duygusal bir cocuk. Dortmund da sampiyon oldu, o takimin en önemli ismiydi, el bebek gül bebek gibiydi. Sonra Madride gitti, tabi transfer oldugunda sakatti. Orada kampi kacirdi, sonra o sezon boyunca bir halt yapamadi. Liverpool'a kiralandi orada bence fena degildi ama Liverpool tutmadi ve begenmedi.

Yolu yine Dortmund'a düstü. Burada yine kendine geldi, neredeyse eski tanidigimiz Nuri nin seviyesine geri geldi. Nuri geri geldiginde buna benzer birsey demisti: "Ben sadece burada iyi olabilecegimi anladim". Bence Dortmund dan gitmek istemeyecektir su anda. Dortmund o satin alma opsiyonunu mutlaka kullanacaktir diye düsünüyorum. Yani bizim icin nanay.

Önümüzdeki sezon takımda görmek istediğim adamlardan biri :ka19:

Malumunuz BvB de kiralik forma giyen Real Madrid li Nuri'yi sanli formamiz altinda gormek istiyorum .

Selcuk'un yuruyecek halinin kalmamasi ve yabanci siniri goz onune alindiginda guzel transfer olacaktir .

Sene sonu Madrid'e geri donecek olan Nuri'yi ya satin alma opsiyonu ile kiralayalim ya da transfer edelim .

Max 5 m euro'ya hallolur bu iş

[media]https://www.youtube.com/watch?v=RFna5AYVdis[/media]

podolskiye ne kaymış be :D

Nuri 1 ay sonra Hamit muammelesi görmeye baslar. Farkli tipte bir oyuncu Nuri. Türklerin anlayacagi türden bir futbolcu degil.

"Al gülüm ver gülüm" futbolcusu konumuna sokulur, ki aslinda öyle bir futbolcu :)

Özellikle Türkiye´de basarili olacagini pek düsünmüyorum. Sistem oyuncusu Nuri. Tikir tikir isleyen bir takimda is yapar pasör olarak.

Şu adamı bi beğenemedim ben.. Milli takım da filan yaptığı hiç bir şey yok .. Nuri bizi şampiyon yapmaz ama pas yüzdemizi artırır ona lafım yok..

Anlayamıyor olabiliriz Nuri'yi ancak bu hali ile anlamakta istemiyorum ben. Beğenmiyorum. Olmasa da olur cinsinden bir oyuncu.

30 maca ciktigina gore alir dortm ,opsionu var idi hatirladigim

Belli bir seydi zaten alacaklari.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt