Üye Görüşü Nuri Şahin

Melih Akan

Berlin Panteri
Evet renkdaşlar Selçuk malumunuz veteran topçu kıvamında.30 yaşına geldi,erken saldı kendini.Taraftar olarak bizler yıprandık eminim ki o da yıpranmıştır.Selçuk'un yerine benzer profilde olan Nuri'yi almamız gerektiğini düşünüyorum.88 doğumlu 26 yaşında bir Nuri uzun yıllar hizmet edebilir.Kendisi Almanya'da röportajlarında Galatasaray'lı oldugunu ifade etmekten cekinmiyor.Devre arası veya sezon sonu bir hamle yapmamız gerektigini düsünüyorum.Tabii Dortmund bırakır mı bilemiyorum ama girisimde bulunmalıyız.

Nuri Sahin - Ben Galatasarayliyim 2011 - YouTube

33 yaşından önce Tr ligine gelmez

tapatalk

Çare nuri ama nuri aslantaş nuri başkan olda tuhılı getir

ekstrasi olmayan,sistemi tikir tikir isleyen takimlarin oyuncusu..zaten gelmez bize ne diye bos yere kendimizi burda yoralim...

1. Nuri sistem oyuncusu (Madrid de ondan bi bok yapamadı)
2. Dortmund dan gitmek istemez
3. Dortmund satmaya yanaşmaz (bizim ümit ettiğimiz meblağlara)
4. Ancak Hamit gibi 29+ yaşında gelir

I am the one who knocks!

Bizde milli takimda oynadigi gibi oynamasi muhtemel.Ayrica gelmez.Tolgay'in olmasi daha olasi

Zamaninda Hakan ç yi getirmeliydiler. Degerli oyuncu buldunmu 10-15 veya 20, parasini verip alacaksin. Yoksa 10 tane de gereksiz transfer yapsan o açigi dolduramiyorsun. O gomis midir nedir, getirilmeliydi. Tonla transfer yapmadan önce Nuri, Inler, ve ya Emre Can yoklanmaliydi. Bir ihtimalde Tolgay var, ama o nekadar isimize yarar bilmiyorum.

Gelsin de ön liberolari 4leyelim.

Geri
Üst Alt