Nuri Şahin'den Sergen Yalçın'a Cevap

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Soru: "Sergen Yalçın'ın 'Nuri Şahin, nasıl Dortmund'a hoca oldu, anlamlandıramadım.' sözü hakkında ne düşünüyorsunuz?"

Nuri Şahin: "Söylediklerine güldüm. Bence komik. Çok güldüm, zaten bu yüzden reyting için yapılıyor, 'ona buna sallayayım' diyerek. Benim hayat görüşüme uygun bir davranış değil. Oyun konuşulmuyor. Dortmund'un beni hangi kriterlerle hoca yaptığını öğrenmek istiyorlarsa, gerekli departmanlarla konuşsunlar. Guardiola'nın tüm basın toplantılarını izliyorum, İspanyol bir hoca ile karşılaşacak olursa onu över. İzlemelerini tavsiye ederim. Bizi yenip Şampiyonlar Ligi'ni kazandı Arda Güler, onunla gurur duydum, keza diğer Türk antrenörlerin de başarılı olmalarını diliyorum. Oğlum yanıma gelip, 'Baba, ne komik bir yorum' dedi. Daha 13 yaşında." (Mackolik YouTube)

Doğru konuşmuş. Sergen kim ya adama laf sokuyor. Nuri Şahin önüne baksın güzel kariyer yapar inşallah.

fazla cevap vermiş bi bjkliye. allah versin diyip devam etmesi gerekirdi

Cevap vermek gereksiz atçının tekine.

Ne gereği var şu ganyancıyı dikkate alıp cevap vermeye

Ben olsam “kendisi Beşiktaş’a nasıl hoca olduysa öyle, tabii kendisi Beşiktaş, İstanbulspor, Siirt Jetpa’da oynadı, ben Real Madrid, Liverpool, Dortmund’da oynadım.” Derdim

yaşlandıkça daha da boş konuşmaya başladı.

Sergenin oğluda, baba ne komik yorum deyip bu söylediklerini gösterecek Nurii. Azicık agir basli davran

Ben şimdi sergen büyük yetenekti ama adam değildi nasıl bu noktalara geldi desem nasıl olurdu? Sergen çok saçmalıyor gercekten

Yıllar evvel Sergen bir yayında "Bayern Münih benimle ilgilenmişti, beni bir araştırmış vazgeçmişlerdi." demişti. Aynı hesap işte. Seni araştırıp takıma almıyorlar, Nuri'yi tecrübesi az olmasına rağmen Almanya'nın en önemli 2. kulübüne teknik direktör yapıyorlar.

İnsani kalite farkını çıkarıp yüzüne vurmuş

Allahın torpilli ballı almancısı oyuncuyken de faydasızın tekiydi şansına real falan yaptı oraları da zaten beceremedi köyüne döndü hala da köyünde ne diye ciddiye alıyorsun sergenim şunu

Geri
Üst Alt