Nuria Martínez Galatasaray Odeabank'ta!

Basketbolu bırakmadan şu Dumerc'i bir getirseydiniz. :dispirited:

Normalde Işıl'la guard pozsiyonu götürmesi gereken biriydi,Alba'la alakası olmayan bir basketçi.

Işıl Alben kalırsa PG'ye gerek yok o zaman .

PG : Işıl Alben - x

SG : Zellous* - Yasemen Saylar -

SF :

PF : Sancho Lyttle - Bahar Çağlar

C : Kelsey Bone

Şebnem Kimyacıoğlu'nun basketbol hayatını sonlandırıp avukatlığa başlayacağı söyleniyor . Eğer öyleyse SF bölgesine oyuncu kalmıyor . PG yerine SF almalıyız . Martinez'i ben de isterim ama PG'de Işıl Alben var . Oraya yabancı doldurmak gereksiz olur .

SF'ye oyuncu lazım . PG'ye illa birisi alınacaksa daha tecrübeli birisi olabilir Celine Dumerc gibi .10-20 dakika oynasa da olur .

* : Zellous gidip yerine Eldebrink veya Johannah Leedham alınabilir . İkisi de iyi oyuncular . Hem Avrupa pasaportları da olması avantaj .

SF adaylarım ise ;

Avrupa pasaportlu : Giorgia Sottana , Michela Stejkalova

Kıta dışı : Tamika Catchings - Seimone Augustus - Maya Moore

Işıl kalmalı bence kalır anlaşırlar bir şekilde.

Ekrem Hoca'ya güveniyorum o kısıtlı koşullar ile de yine başarır bir şekilde.

Keşke Işıl'la ilgili olsa herşey. Dinamo Kursk bonservis istiyormuş. Vermezseniz Işıl'ı da bir yıl boyunca oynatmam Fiba'Ya giderim demişler sanırım.

Ekrem Hoca'ya acıyorum. Adamın yüzü 3 gün gülmedi şampiyonluktan sonra. Alba'nın gitmesi Işıl'ın gitmesi. Zaten Nevriye ve Şebnem basketi bırakıyor. Daha ne kadar küçüleceğiz ki?

Işıl Alben kalırsa PG'ye gerek yok o zaman .

PG : Işıl Alben - x

SG : Zellous* - Yasemen Saylar -

SF :

PF : Sancho Lyttle - Bahar Çağlar

C : Kelsey Bone

Şebnem Kimyacıoğlu'nun basketbol hayatını sonlandırıp avukatlığa başlayacağı söyleniyor . Eğer öyleyse SF bölgesine oyuncu kalmıyor . PG yerine SF almalıyız . Martinez'i ben de isterim ama PG'de Işıl Alben var . Oraya yabancı doldurmak gereksiz olur .

SF'ye oyuncu lazım . PG'ye illa birisi alınacaksa daha tecrübeli birisi olabilir Celine Dumerc gibi .10-20 dakika oynasa da olur .

* : Zellous gidip yerine Eldebrink veya Johannah Leedham alınabilir . İkisi de iyi oyuncular . Hem Avrupa pasaportları da olması avantaj .

SF adaylarım ise ;

Avrupa pasaportlu : Giorgia Sottana , Michela Stejkalova

Kıta dışı : Tamika Catchings - Seimone Augustus - Maya Moore

Bence Zellous SF'ye kaydırılacak içime öyle doğdu. İyi mi olur kötü mü tartışılır. Nuria haricinde 1 yabancı 2 ya da 3 yerli alınır yola devam edilir bence. Yönetimin normal şartlarda bu takıma bir süper star alması gerekirdi ama görünen köy kılavuz istemez.

Fenerbahçe'ye karşı efsane bir performans ortaya koymuştu en son hatırladığım. Son derece yetenekli bir basketbolcu, 10-12 sayı 5-6 asist barajını sürekli olarak yakalıyor maç içinde.

Yeni sezonda şu an için yabancılar: Nuria Martínez - Shavonte Zellous - Sancho Lyttle - Kelsey Bone.

Galatasaray signs Spanish point guard Nuria Martinez | Love Women's Basketball

1538442_1435436456692447_26058764_a.jpg

Şikecilerin maçından hakemleri yeni tanıyor sanırım.

phpThumb.php

Geri
Üst Alt