Nzonzi, Milli Takımın Değişilmez İsmi Oldu

tam rakamları bilmiyorum ama geçen seneki bence en pahalı kadro. Falcao,Muslera,Feghouli,Belhanda,Babel,Seri,Nzonzi bu adamların hepsi 3'ün üzerinde alıyordu. Mariano-Nagatomo'da 2.5 civarı alıyordu. Bir tek Marcao-Luyindama düşük alıyordu.

Ne olursa olsun sonuçta bu ligin çok üzerinde bir kadro. Bunu oynatamamak hocanın suçu. Transferlerin hemen hepsini de kendi yaptı
Inat etme iste degil diyorsam degil yav :D Yanlis kalmis aklinda. Cok pahali bir kadromuydu maas olarak; evet. Ama Turk futbol tarihin en pahalisi falan degildi, Besiktas'in Senol ile sampiyon oldugu sezon 90 milyon euro kusur maas odemisler oyunculara. Neden sonra hepsi kacti anla iste :)

Ali Koc de gecen gun kendilerinin ilk sezonunda 90 milyon euro kusur maas odediklerini acikladi borsaya. Bizim rakam bu kadar yoktu gecen sezon. Ama Terim konusunda dediklerine katiliyorum.

(Konusunu da birakim suraya sonra tekrar "bence oyle" falan deme de :ka21: ; )

oynaması en kolay mevkilerden biri 6 numara.geçen sene hatırlayın seri-lemina-nzonzi varken kim 6 numara oynasa hayran kalıyorduk.biraz güzel pas atabiliyosan biraz kafan çalışıyosa 6 oynayabilirsin

Mukemmel topcuydu kurban ettiler

bu adamın önüne seri-lemina yerine 2 tane tempolu box to box koysaydın süper lige 3-4 seviye fazla gelirdi.

Luis Gustavo bile 33 yaşında bu kadar fark yaratıyorsa, nzonzi 30 yaşında neler yapardı. Fizik olarak da çok üstündü.

Terim tamamen isimlere bakıp hepsine onay verdi. Aşırı pahalı ve aşırı kötü planlanmış bir kadro kuruldu. En basitinden Etebo-Taylan bile yapsan önüne seri-lemina'dan daha iyi olurdu.

dogru tespit

nzonzi - fofana - sissoko ( ornek ) yapsaydin enfes olurdu

Önde depar atan ve koşan Mbappe, Griezman ve Martial olunca pas atmak kolaylaşıyor. Rabiot ve Tolisso zaten klas adamlar. Screenshot_20201015_164834.jpg

hain herif geçen sene şımarmasa çok farklı bi hikayemiz olabilirdi.

N Zonzi Fatih hocama taktik konusunda ve antrenman metodlari hakkinda telkinlerde bulununca hocamız fişini çekti diye hatırlıyorum. Sonra yine ayak tenisiyle devam edildi

Enzonzi dandik bir taktikte oynamaz ki. Adam kendini net olarak futbola vermedi. Ilk maclarda iyidi ama sonra takima ayak uydurup arazi oldu.

Böyle rezil bir taktikle daha önce hic oynamamistim falan diyordur.

İsterse dünyanın en iyi oyuncusu olsun ŞL maçında takımı satıp tarihi farkın meşalesini yakan şerefsizin tekiydi.

Futboldan kazandığı parayı zor günlerinde harcamasını dilerim.

6 ay daha kalsaydı eğer Fransa ayak tenisi takımınin da vazgeçilmezi olurdu.

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!

bu adamın antrenmanlarda hiç taktik çalışmıyorduk dediği doğru mu yoksa pirlo olayı gibi şehir efsanesi mi

Terim'in çağ dışı futboluna ayak uyduramadı adam.

Geri
Üst Alt