Nzonzi Süresiz Kadro Dışı Bırakıldı!

sanki oynarken gol attı bize adam bildiğin balon gol atamayan forvet mi olur gol vuruşu yok ancak tiple mücadeleye bir yere gelebileceğini sanan bir liboş kellesi alınacak
sivas maçındaki golüne puskas ödülü vermeyen şerefsizdir üstad. bence haksızlık yapıyorsun

yok ciddi burada çokça haberini paylaştım bankalar gayrimenkullerine el koyuyor kredilerini ödeyemiyor ondan en son les ottomans gitti
torununun torunu yasındaki hanımefendilerin peşinde koşturmasına bağlarsın diye düşünmüştüm.

Ne bedeli ödeyecekler? Yatsalar da alırlar maaşlarını yatmasalar da, fm yıldızlarını toplayan hocana anlat bunları.
İkinci Baba Gündüzün ne suçu var bu fmcileri ergen taraftar aldırttı hocamız değil... Yok bloklar arası geçiş yok geçiş hücumu diye diye fm oynadıklarını gizlemeyen afilli liboşlar sorumlu fatih hocanın bu hususta dahli yoktur fenerlilerin gazına gelinmesin sonuna kadar fatih hoca

İkinci Baba Gündüzün ne suçu var bu fmcileri ergen taraftar aldırttı hocamız değil... Yok bloklar arası geçiş yok geçiş hücumu diye diye fm oynadıklarını gizlemeyen afilli liboşlar sorumlu fatih hocanın bu hususta dahli yoktur fenerlilerin gazına gelinmesin sonuna kadar fatih hoca
fm oynamak neden gizli gizli yapılsın üstad sen çıldırmışsın

torununun torunu yasındaki hanımefendilerin peşinde koşturmasına bağlarsın diye düşünmüştüm.
O da vardır da galatasaraya başkan olması esas sebebp sen kimsin ulan bize başkan olacak 2000 yılındaüye olan adamdan başkan mı olur havalandı işleri savsakladı alemlere aktı hayır bir de 70 küsür yaşındaydı işte sonradan görme olunca böyle oluyor allah çarptı senin neyine elektrik dağıtım ihalesi yok nükleer santral yok iran değişik!!!

O da vardır da galatasaraya başkan olması esas sebebp sen kimsin ulan bize başkan olacak 2000 yılındaüye olan adamdan başkan mı olur havalandı işleri savsakladı alemlere aktı hayır bir de 70 küsür yaşındaydı işte sonradan görme olunca böyle oluyor allah çarptı senin neyine elektrik dağıtım ihalesi yok nükleer santral yok iran değişik!!!
laf yok botoxluma

Yav bir boş atma, nasıl bir hayal dünyasındasınız anlamak güç. Terim ok vermeden malzemeci alınamaz kulübe.

Tüm oyunculara bok atıp hocaya zerre suç bulmamak da ayrı bir saçmalık.

utanıyorlar ya ondan sanki hepsinin laptobunda wyscout var fm oynayıp gelip ahkam kesiyorlar işte neyse aysal da artık bülent tulun'a bana bir 1000 dolar ateşle filan diyordur herhalde :)
yok reis utanmıyorum. hatta artık sadece spor salonunda giyebildiğim fm 2017 yazılı penyem bile var (tshirt lafına kızma diye penye dedim bak)
gururla giyoyordum

Yav bir boş atma, nasıl bir hayal dünyasındasınız anlamak güç. Terim ok vermeden malzemeci alınamaz kulübe.

Tüm oyunculara bok atıp hocaya zerre suç bulmamak da ayrı bir saçmalık.
Ne alakası var hoca çıkıp dedi mi bunları ben aldırdım diye ayrıca ne alakası var hagi dahil kimse fatih hocaya danışıp oyuncu almadı sadece ikinci döneminde serbest bıraktılar o da batırdı eleştiriyoruz felipe misal pinto prates bunlar tinerciydi hoca iyi topçudan anlamaz ki o bir taktik deha bir efsane saha dışı oyunları iyi bilen futbolun matematiğini çözmüş bir hoca bak aşağıdaki isimlerin hiçbirini kendi transfer ettirmedi;

HAGI-POPESCU-TAFFAREL-DROGBA-SNEIJDER-EBOUE-ELMANDER-BAROS-HAKAN ŞÜKÜR-OKAN BURUK-EMRE BELÖZOĞLU-SUAT KAYA-TUGAY KERİMOĞLU-CAPONE-MARCIO-MELO-UJFALUSI-CRIS V.B.

Hocanın aldırdıkları hasan şaş, ümüt davala, hakan ünsal filan başarılı olarak fatih akyeller filansa altyapıdan çıktı... Bu transfer dönemimin hepsini taraftardan korkan mustafa cengiz yaptı

Geri
Üst Alt