Nzonzi Süresiz Kadro Dışı Bırakıldı!

Oynayamamak başka oynamamak başka bu adam oynamıyordu defolsun gitsin. sıradaki ilk isim marianodur umarım

berbat durumda olduğu aşikar.

ama sebep ne bilinmez.

ya hoca ile anlaşamadı ya da ''ben galatasaray'da oynamak için fazla büyük bir oyuncuyum'' psikolojisinde girdi. belki milli takıma seçilmiyor olmak etkilemiştir.

Nzonzi de seri de belhanda da mariano da ne kadar takimi sabote eden varsa gidecek o niye yok bu niye yok diyince noluyo? Bekleyin iste ocakta olacak hepsi. Nzonzi gelmeden once romada takim arkadaslariyla sorunu var haberleri cikiyordu dengesiz bi tip demek ki

Belliydi son dönemki saha içi ve dışı tavırlarından.

Belhanda vb. para kazanma ihtimalimizin olduğu oyunculara bu tarz bir hareket beklemiyorum şahsen hoca tahribatı az olacak kiralıklardan gitmiş. İsimlere takılmıyorum sorun çözülecekse herkes gidebilir diğer türlü ihale hocaya kalacak zaten.

berbat durumda olduğu aşikar.

ama sebep ne bilinmez.

ya hoca ile anlaşamadı ya da ''ben galatasaray'da oynamak için fazla büyük bir oyuncuyum'' psikolojisinde girdi. belki milli takıma seçilmiyor olmak etkilemiştir.
doğru psikoloji
o psikolojiye ömer bayram bile girebilir
leş atıyo takım

Okay haberine inanmıyordum ama Nzonzi yerine gelebilir.

Nzonzi kiralik oyuncu, Belhanda'yi kadro disi biraktin diyelim, ocakta kimi satip transferler icin butce yaratacaksin? Hadi buldun bir yolunu diyelim, kadro disi birakilmis bir oyuncuya araplar yuksek bonservis verir mi?

Yine bazıları hocaları dışında bir günah keçisi bulmuş :) Farkında değiller GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ. Takımın bu durumda olmasının sebebi durmadan Ocak Ocak diye masal anlatıp ha bire futbolcuları hedef gösteren ve evlatciklarini korumak için sucukcular dışındaki herkesi seyirci ilan eden ulu taktisyendir.

Geri
Üst Alt