Nzonzi Süresiz Kadro Dışı Bırakıldı!

Rakibe eskortluk yapan bir orta sahaya ihtiyacımızın olduğunu sanmıyorum. Fatih Terim'in bu sezon verdiği en isabetli karar. Umarım devamı da gelir.

Şu belhandaya bi süre ses etmesek körü körüne. Yemin ederim bizim taraftara laf anlatma deveyi hendekten geçir. La az sabredin neyle yapacaz transferi bu adamdan para gelmezse, feghouli'den para gelmezse. Yardim mi edelim sms le 20 lira dalga geçtiklerimiz gibi. Az gazlasak sosyal medya bu işin tam yeri aslında.

Yine bazıları hocaları dışında bir günah keçisi bulmuş :) Farkında değiller GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ. Takımın bu durumda olmasının sebebi durmadan Ocak Ocak diye masal anlatıp ha bire futbolcuları hedef gösteren ve evlatciklarini korumak için sucukcular dışındaki herkesi seyirci ilan eden ulu taktisyendir.
Geçen sene de anlattı o masalları sonu iki kupayla bitti. Hadiiiii başka kapıya sonuna kadar hocamızı savunacagız

F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Her sene kime oo, süper desek patlak çıkıyor.

Oynamıyordu zaten, vurdumduymaz adam, iyi olmuş.

Oynasa çok efsane olurdu ama yapacak bir şey yok.

Bize Onyekuru gibi sahiplenecek adamlar lazım, isim değil demek ki

bilerek oynamayan bir herifti. açıklamaları da fecaatti. antrenmana kadar beklenmese bile isabetli olurdu

Her sene kime oo, süper desek patlak çıkıyor.

Oynamıyordu zaten, vurdumduymaz adam, iyi olmuş.

Oynasa çok efsane olurdu ama yapacak bir şey yok.

Bize Onyekuru gibi sahiplenecek adamlar lazım, isim değil demek ki

onyekuru geçen sene fenerbahçe maçına kadar en çok sövülen adamdı.. Unutmadım o zamanları. Ben ve 1-2 kişi savunuyordu sadece burada.

Yine bazıları hocaları dışında bir günah keçisi bulmuş :) Farkında değiller GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ. Takımın bu durumda olmasının sebebi durmadan Ocak Ocak diye masal anlatıp ha bire futbolcuları hedef gösteren ve evlatciklarini korumak için sucukcular dışındaki herkesi seyirci ilan eden ulu taktisyendir.
seyirci tabi beğenemedin mi

konu disiplin yetenek degil
bu yuzden talihsizlik sizin tarafinizda gerceklesmis
Konu ne disiplin ne yetenek.. Konu takımın neden bu halde olduğu..

Nzonzi disiplinsizliği ile bu duruma katkıda bulunmuştur, Belhanda yeteneksizliği ile..

Her ikisinin de def edilmesi gerekir.

3 yıl boyunca herhangi bir Avrupa maçında asisti ve golü olmayan bir 10 numaranın hala sevicisinin olduğunu görmek can sıkıcı..

Çenesi kırık oynamış.. Peh..

SM-N975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Rakibe eskortluk yapan bir orta sahaya ihtiyacımızın olduğunu sanmıyorum. Fatih Terim'in bu sezon verdiği en isabetli karar. Umarım devamı da gelir.

oyuncunun kötü olmasının çeşitli sebepleri olabilir ama ft ile sorun yaşamışsa burada hocanın sivri kişiliğinin de oyuncunun motivasyonunu negatif etkileme ihtimalini göz ardı etmemek gerek.

ft ile benzer kişisel özellikleri olan mourinho da yaşıyor bunu. belki de bu dönemde eli sopalı antrenör yaklaşımı işe yaramıyordur.

Konu ne disiplin ne yetenek.. Konu takımın neden bu halde olduğu..

Nzonzi disiplinsizliği ile bu duruma katkıda bulunmuştur, Belhanda yeteneksizliği ile..

Her ikisinin de def edilmesi gerekir.

3 yıl boyunca herhangi bir Avrupa maçında asisti ve golü olmayan bir 10 numaranın hala sevicisinin olduğunu görmek can sıkıcı..

Çenesi kırık oynamış.. Peh..

SM-N975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ben def edilmemeli demedim
yazdigim posttan kafana gore anlamlar cikarip sevici mevici diyeceksen zahmet etme

Mariano,Nagatomo,Seri ve Emre Mor bunları fesih yolu ile yollayalım zaten sözleşmeleri sezon sonu bitecek hepsinin, Sonrasında Belhanda'yı ve Babel'i bonservisle yollayalım. Linnes-Onyekuru-2 orta saha ve bir stoper ile yolumuza bakalım.

Geri
Üst Alt