GSC Haber O. Buruk: "Icardi'yi daha kısa tutmak istiyordum ama gole ihtiyacımızın olması nedeniyle süresini uzattım"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1757781423317.webp

Okan Buruk: "Bu galibiyeti Uğurcan'a armağan edelim. Yeğenini birkaç gün önce kaybetti. Onun için zor maçtı. Ailesine başsağlığı diliyorum."

Okan Buruk: "Zor maçtı. Hem Olimpiyat Stadyumu atmosferi hem gündüz maçı olması. İki maç için de zor. Bu stadyum gerçekten zor bir stadyum. Oynarken de zordu, hocalıkta da zor. Kulübeden saha kenarına kadar gidene kadar zaten 2 dakika geçiyor. Seyretmek için çok kötü. Saha ve çizgiler belli olmuyor. Burada oynamak çok zor. Belki bunu bir şekilde düzeltebilirler. Kulübeleri belki biraz yaklaştırabilirler."

Okan Buruk: "5'te 5'le devam ediyoruz. Önemli şeylerden biri de bugünü de gol yemeden bitirdik."

Okan Buruk: "Barış, iki hafta sonra ilk defa oynadı. Onu da özel olarak planladım. Onu da maçın devamında kullandık. Bir sonraki maçta hazır olacak. Davinson'u oynatıp oynatmamayı aslında düşünüyorduk, oyuncu değişikliğiyle onu korumaya çalıştım."

Okan Buruk: "Icardi'yi daha kısa tutmayı planlıyordum. Yüzde yüz hazır değil ama süre aldıkça daha iyiye gidiyor. Daha kısa tutmak istiyordum ama gole ihtiyacımızın olması nedeniyle süresini uzattım. Aynı şekilde İlkay'ı da tuttum. Onu da almayı düşünüyordum. O da tam oynamadığı için biraz daha takımın gerisinde."

- Osimhen Frankfurt maçında oynayacak mı?

Okan Buruk: "Osimhen'in Frankfurt maçında oynayacağını ümit ediyoruz. Ağrıları var. O ağrıları tolere edebilecek mi, onu göreceğiz. Birkaç günümüz var."

Okan Buruk: "Mauro Icardi tabii ki hazır değil. Geçen hafta testler de yaptık. Onun hazır olmadığını gördük ama bu tür maçlarda onun oynaması önemli. İyi bir bitirici. Savunmaların önlem aldığı bir oyuncu. Barış'a yaptığı ortada o pasları atabildiğini gösterdi. Aslında bu kadar oynatmayı düşünmüyordum ama oyun oraya gitti. Bizim için en önemlisi, onu sağlıklı şekilde en iyi hale getirebilmek."

Okan Buruk: "Basketbol Milli Takımımız ve Ergin hocamıza başarılar diliyorum. Yarın da o şöleni devam ettirip kupayı ülkemize getireceklerine inanıyorum. Ergin hocama da buradan sevgilerimi ve dileklerimi iletmek istiyorum."

İcardi yeterli değil hocanın da söylediği üzere ama beklediğimden daha iyi vaziyetteydi. Ben şahsen kendisinin sadece olduğu yerde durarak oynayabilecek kadar kötü bi kondisyonda olduğunu düşünüyordum ama ilk yarı birçok kez prese kalktı vs.

Bence Kasım ayında falan baya form tutmuş olur.

Eski açıkta konuşuyorlardı okan hocam yine ucbes rekor kırmış bugün.

Gol beklentimize baktın 2.15 rakibin ise 0.30 civarı toplam şut 21 isabetli şutumuz 9 direkten dönen 1 şutumuz varken rakip.c3za sahasında topla 31.ke, buluşmuşuz. Rakipler kaleci 3 yüzde yüz gol.cukardi maçın hakkı en az 5 6 idi.

Geri
Üst Alt