Objektif Kadro Kalite Analizi

Muslera'yı seviyoruz, beğeniyoruz ama yabancı sınırının ve yerli kalitesinin düşük olduğu bir yerde Onur gibi bir kaleci varken Muslera ile devam etmek mantıksız.

Konunun başında Muslera ile Eray'ın aynı istatistikte kıyaslandığını görünce ben

https://imgim.com/76312623353081330899.jpg

İstatistikler sonucu Eray'ın gelecek vaad ettiği ortaya çıkınca ben

https://imgim.com/kalkalim.gif

:happy: Sesli güldüm abi ya!

Kardesim Eray da bizim Muslera da bizim ;)

Vaad etme konusunda, belitigim gibi bende Eray in büyük bir kaleci olacagini düsünmüyorum. Ama objektif olarak bakinca: yasi 22, lig ve sampiyonlar ligi tecrubesi var, örnek olarak Muslera, hoca olarak Taffarel...

Muslera'yı seviyoruz, beğeniyoruz ama yabancı sınırının ve yerli kalitesinin düşük olduğu bir yerde Onur gibi bir kaleci varken Muslera ile devam etmek mantıksız.

Bu yabanci siniri yok mu :mad-49:

Dedigin cok mantikli, lakin Trabzon verir mi? Onur gelir mi? Zamaninda bjk Tolga yi almadan biz Onur u almak gerekirdi...

Analiz için teşekkürler.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Savurdugumuz paralara bakilirsa 5 milyona bedavaydı Tolga ,3 tane çöp kaleciniz var şu an bari Eray'da ısrar edilseydi ki o da çok eleştirildi birkaç maç.

senin konularini okurken biz

post-29155-Blink-182-WHAT-THE-FUCK-gif-Im-YEwO.gif

[attachment=9682:Ayrılmaz-İkililer.jpg]

Ne kadar da sizi andırıyor (Sato-Cund)

Ekli dosyalar

• Ayrılmaz-İkililer.webp
    Ayrılmaz-İkililer.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 143
Başarılı konu. Emeğine sağlık.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Analiz için teşekkürler.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Ilgin icin ben tesekkür ederim

Savurdugumuz paralara bakilirsa 5 milyona bedavaydı Tolga ,3 tane çöp kaleciniz var şu an bari Eray'da ısrar edilseydi ki o da çok eleştirildi birkaç maç.

Eray ikinci kaleci olarak kalmali bencede, elbet firsat gelecek (kupa maclari hep o oynasin mesela) ve o zaman seviyesi ve potansiyeli (varsa) daha net ortaya cikacaktir...

Başarılı konu. Emeğine sağlık.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tesekkür ederim

Geri
Üst Alt