Obradovic'in Suratına Tükürüldü!

peki ligtvnin tam o anda verdiği reklam tesadüf mü dersiniz ?

J2YgqE.jpg

:asd22:

niasse kazigindan sonra twitter bize borclu
tez zamanda ayran oldugunu kanitlayarak borcunu ode twiter

Galatasaray Basketbol şubesi takım doktoru Ersan Ateş'in açıklaması.

Cjph05KWYAELZMi.jpg

ayranmış yüzündeki.ne yavşak bunlar ya.

o anda ayran atıldığı belli tekrarını izledim , kamera başka yeri çekiyor ama muhtemelen fener stafından sırp uyruklu biri hakemlere "did you see this" falan diye bağırıyordu muhtemelen obradovicin yardımcısı aksandan çaktım

Lan o kadar mesafeden adamın suratına tükürük yapıştırabilecek adam varsa olimpiyatlara gönderelim

o anda ayran atıldığı belli tekrarını izledim , kamera başka yeri çekiyor ama muhtemelen fener stafından sırp uyruklu biri hakemlere "did you see this" falan diye bağırıyordu muhtemelen obradovicin yardımcısı aksandan çaktım

ewt onu bende duydum mac esnasinda

Ergin Atamana yapilan rezilligi gecistirip obraya yapilani on plana cikarmaya calisan herkes fenerlidir.

Basinin fb kopegi oldugunu milyonbirinci kez kanitlamasi.beni sasirtmiyor ama burada yazan bazi renktaslarin da obrayi yazmasi beni derinden yaraliyor.

Ergin Atamana yapilan rezilligi gecistirip obraya yapilani on plana cikarmaya calisan herkes fenerlidir.

Basinin fb kopegi oldugunu milyonbirinci kez kanitlamasi.beni sasirtmiyor ama burada yazan bazi renktaslarin da obrayi yazmasi beni derinden yaraliyor.

4.maçı seyircisiz yapmak için her türlü kahpeliği yapıyolar bizimkilerde hemen oltaya geliyo

Tükürük falan degil kardesim , Metro Turizm muavinlerine mac bileti dagitmis, onlarin isi olabilir..Kulübümüzü töhmet altinda birakmayin...

4.maçı seyircisiz yapmak için her türlü kahpeliği yapıyolar bizimkilerde hemen oltaya geliyo

Bir de rezilligi Aziz yapiyor. Heriflerin baskani yapiyo ama ona hersey serbest. Şike yapiyor, hakaret ediyor, tehdit ediyor, maca hakem atiyor, hakem odasi basiyor , Ergin hocamizi tehdit ediyor ne basin ne federasyon ne savcilar bu piclere hic bisey yapmiyor vay efenim obranin yuzune tukurulmus!

ulan maca gitseydim ben sizi bilgilendirirdim
ck dikkat ederim böle hususlara macta

Yapanin GSli degil Aziz Yildirimin provokatörlerinden birisi olduguna inaniyorum.
fb TV muhabirleri bile dün aciklama yapmis, bize yumruk attilar diye.
Maksat ceza aldirip saha kapattirmak, seref yoksunlari.
Bunlar karsisinda sessiz kalan yönetim ve baskan olacak o hain musmula Dursununda allah bin türlü belesini verir insallah.

Bu tip olaylarda tavrim belli, suclu kimse bi daha tribune adim dahi atamamali.

Geri
Üst Alt