Obradovic'in Suratına Tükürüldü!

Kim o mesafeden tükürüğünü yetiştirebildiyse o adamın taşaklarını Aziz yesin harbi adammış.

O mesafeden tükürük isabetinde bulunan abdipekçiden ülker arenayı malafatın tükürüğüyle boğar.

Bende şimdi bir video izledim tükürük olma ihtimali yüksek gibi gördüm.

Hoş olmayan bir durum yaşanmış, bunun arkasına sığınip açıklama yapmak Galatasaray'a yakışmaz. Bence özür dilenip yapana ceza verilmeliydi. Bu iğrenç oluşumda böyle yapanlara bırakın ceza vermeyi kahraman ilan ediyorlar ama olsun bizim onlardan farkımız olmalı.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tukuruk buyuk ihtimalle, savunulacak bir durum yok sik olmamis.

Ama...

Bunlarin boyle olaylara isyan etmesi komedi, kadikoy deplasmaninda uzerimize atilan sidik torbalari daha dun gibi aklimda, o gunden sonra biraktim deplasmana gitmeyi, simdi kalkipta oyle efendilikten falan bahsetmesinler.

Tüküren kimse olimpiyatlara falan katılsın, baya esaslı tükürmüş. Tükürüğünü sapanda gerdirip nişan falan mı aldı ki, acayip hızlı hareket ediyor.

Ne tükürüğü ya bariz ayran lekesi tükürük beyazlaşmaz öyle yeşil balgam filan atsa yine öyle leke çıkmaz kurumuş lekeydi o yüzünü silmemiş hırbodovic

Tükürük değil yahu adamın suratına yapışırken videosu var arka plana da ince bir şekilde sıçrıyor o madde. Tükürükse ne ağız var herkesi boğdun deyip guinnesse altın harflerle yazdıralım bu gurur hepimizin.

TÜkürük değil başka bir sıvı desen inandırıcılığı daha yüksek olur

Son düzenleme:
mehmut uslu'den yanak alinmisti yumruk denmisti bu medya sasirdik mi :D

Vallahi simdi bir daha izledim de oyle ayran olmaz, lakin balgam ise oraya kadar nasil tukurdu orasi da muamma. Ne attilar oglum bu adamin yuzune vallahi merak ettim.

Yahu bunlar ciddi ciddi kafayı sıyırmışlar nasıl bir hayal dünyası yaratmışlarsa kafalarında hepsinde aynı cevap. Adama sormuşlar sen efes oyuncularını linç etmişşin, daha 2 sene evvel bench yıkmışsın aynı bench tükürük küfür sözlü ve fiziki tacizlerde bulunulmuş. Ataman polis şapkası giymek zorunda kalmış. Atamanın montu üstten aşağıya tükürük olmuş öz eleştiri yapıp bunlar hakkında ne düşündün demişler.

Cevaplar birbirinin kopyası ama obra ama eurolig avrupanın bilmem neyi, gs taraftarı leeds taraftarını öldürmüştü. Obra heykeli yapılsa bilmem neyine çimento yetmez. Hayır çıkıp diyeceğim iyi madem euroleague'de kupa aldı diye domalın hepinizi sıradan geçirsin. Ulan herifler ne çok tanrıcılık oynama derdinde padişaha tapan da aynı güruh işte.

Buna cevaben afrikanın en büyük, avrupanın sayılı futbolcularından biri olan drogbaya muz salladınız ertesi gün çıkarıp montaj yayınladınız basın toplantısında denilmiş. Obra ile drogba bir mi yahu futbol ikinci sınıf salon sporu basketbol elit birinci sınıf demiş.

Yahu bit yavrusu NBA mi lan burası euroleague goygoyu yapıyorsan adam dünyanın en prestijli futbol turnuvası olan şampiyonlar liginde esmiş gürlemiş. Beyin oksijen almayı mı red ediyor heriflerde anlamadım ki

Son düzenleme:
Abicim yenmissin rakibini tukuruk yada ayran ne gerek var boyle seylere? O ayrani atman mi onemli ikinci macta seyirci mi onemli

Hadi biraz da şeytanın avukatlığını yapalım. Seri uzadı son maç onların sahada yaşanacak olayların yanı sıra adamın birine yüklü para verdik fener formasını giydi atladı sahaya atamana tükürdü sonuç
ne olacak.

-Tükürük paralel ilan edilmesi kaç dakika sürer
-Basının 3 maymunluğu ne kadar sürer.
-Bu aşırı duyar kasan salon sporcu fancıları misal utanır mı neyaptık diye.

Avukatlığı biraz daha abartalım ve aziz yıldırım kimdir nedirnecidir düşünelim.
-Denizli 16 dakika maçın uzamasının nedenleri.
-Bulunamayan otobüs taranması olayı. Malum otobüsü zor durduran mahmut uslu vardı takla atıyorlardı dur bir dakika o filmdi galiba.Hatta maçlar açıkılmayacaktı 1 sene geçti hani nerede.
-Kendi oyuncusunu dövdüren bir adam olması.

Bu kadar küçük bilgi ışığında diyorum ki aziz yaptırmadığı ne malum kantlasın. Melo için tükürmediğini kanıtla diyebilecek bir yargı organı olduğunu düşünürsek aynı şekilde kanıtlamasını bekleyebiliriz galiba.

Bu hapishanedeşeker komasına girip tribünlerde şeytanın ta kendisi olan herif türk sporundan elini çektiği gün hayrına birşeyler yapacağım

lan basindan beri soyluyoruz iste ne tukuruk ne de ayran..

cum shot

target-dart.png

Geri
Üst Alt