Obradovic'in Suratına Tükürüldü!

Geçen maç yaşanan şiddeti, sade bir şekilde yorumlayacaklarmış maçı

Yayıncı kuruluş protesto hazırlığında - AMK Spor

Valla ben artık Murathanoğlu, Didin varken lig tv'den maç izlemiyorum. Digiturkplay'im var yine de gidip bi perform tv buluyorum spikersiz maç izliyorum.

Yine de devre arası eğer söylenen doğruysa ve fiziksel müdahale olduysa haklıyken haksız düşmüş oluruz. Yalan olma ihtimalini göz önünde bulunduruyorum çünkü gerçek olduğu takdirde bu kadar beklemezdi, o adamlar polise çoktan verilmişti ve darpların görüntüleri de şu an 12numarada falandı.

Ayrıca Murathanoğlu'nun İran spikeri gibi maç anlatması kendi taraftarları arasında bile dalga konusu. Protesto olarak maçı sade anlatırsa çok beğenilip her maçı öyle anlatması istenebilir :D:D

Video bizim taraftarınmış.Kendi elimizle delili vermişiz. :005:

Çok ilginç yüzüne tükürük gelince hiçbir tepki vermemesi.

Fener pislik olabilir de ama bu hareket ne oyle, elin adamina niye tukuruyon, tam bir serefsizlik bu.

Yedi sülalesine kadar bulmuslar adamı.
Zara mağazasının tekinde calısıyormus. Kariyer.nette iş başvuru formu bulmuslar.

O gsli bir taraftar yanlısa düsmüs olsa bile linc edilmesine müsade etmemeliyis cıkıp özür dilemeli!

Müstahak. Sosyal medyada tüzel kişiliğini, adresini, iş yerini paylaşmayacaksın. Kural 1

Geri
Üst Alt