Obradovic'in Suratına Tükürüldü!

Aynen oyle... Cikip lanetliyoruz falan diyeceklerdi ta en basinda , hakikaten igrenc bir olay lama misin arkadas niye tukuruyorsun adama...

Sırf şu olay dahi onurlu bir başkan ve onurlu bir yönetim için istifa sebebidir lakin adım gibi biliyorum ki başımızdaki şerefsizler hiçbir şey olmamış gibi kulübün başında kalmaya devam edecekler. Siz Aysal gibi adamların başşağını yiyin haysiyetsizler...

Sırf şu olay dahi onurlu bir başkan ve onurlu bir yönetim için istifa sebebidir lakin adım gibi biliyorum ki başımızdaki şerefsizler hiçbir şey olmamış gibi kulübün başında kalmaya devam edecekler. Siz Aysal gibi adamların başşağını yiyin haysiyetsizler...
:D:D:D

Tam bir forum magandasisin

unal gelse de ona da tukursek

212558_oc66b.jpg

Güleyim mi ağlayayım mı bilemiyorum. Ülkemde tartıştığımız şeylere bak. Obradoviç'in suratına tükürüldü mü yoksa tükürülmedi mi? Sanki birileri güzel ülkemin insanlarını birazcık saf yerine koyuyor gibi. Büyük büyük adamlar bazen birinin yaptığı şeyler kişiseldir, takıma mal edilemez diyorlar akabinde birinin yaptığı bir eylemi bütün camiaya mal ederek suçluyorlar. İşin kötü tarafı ülkede tartışılacak onca şey varken bizim tartıştığımız Obradoviç'in suratına tükürülüp tükürülmediği. O kadar da önemli değil aslında yıkayınca geçebilecek bir şey bu. Ama yıkayınca çıkmayan şeyler ne olacak?

Su konunun 2 gundur bu kadar uzamasi o kadar sacmaydi ki. Tukuruk ayran tartismasini uzatmadan 1 saat icerisinde sonuca kavusturulurdu.
Yuzunde madde mi var cagir karsi takim yoneticilerini ayni anda cagir polisi yuzundeki maddeden ornek alinsin 2 tane gs 2 tane fb ye verilsin poliste kendi arastirmasini yapsin istenilen hastanede/laboratuvarda maddenin tukuruk olup olmadigi arastirilsin. Olur mu ama olmaz mallik pesinden gidilecek ortam karistirilacak, tukuruk sportmenlige sigmadigi gib agzi bozuk surekli kufreden bir baskanin yonettigi bu rezil yonetim sistemleri de sportmenlige aykiri.
Bunlari spor dunyasindan silemeyen basta hukumet kurullari olmak uzere herkese yaziklar olsun

Adamın kafasına para at, suratına küfret ama tükürme aga tükürmek nedir ya.

Hiçbirini yapma insan ol tabi o ayrı.

Tükürdünde ne oldu adamlara istediklerini verdin şimdi final oynayacaklar

Yazıkk

Geri
Üst Alt