Ödüllü Şiir Yarışması | Konu: Keramettin Admin (SON GÜN 15 EKİM)

Uğur Bulut

Bodybuilder
Ulubatlı Souness
SLM ARKADAŞLAR,,,

Maalesef bugün forumun yaşadığı hafıza kaybı nedeniyle bizim yarışmamız da silinmiş oldu ancak bu tip durumlar biz şairlere anca şiir yazdırır :yenieek:

Foruma emek vermiş olan Keramettin Tanrıverdi adminimizi onore etmek için düzenlediğimiz bu yarışmaya hgeldiniz.

YARIŞMA FORMATI:
Herkes dilediği şekilde ŞİİR yazacak. HERHANGİ BİR BİÇİM VS. ZORLAMASI YOK. önemli olan ÖŞY Komitesine "BU ŞİİRDİR" dedirtebilmek
ŞİİRİMİ NASIL YOLLACAĞIM: BU ÇOK ÖNEMLİ. ŞİİRİNİZİ buradan degil PM yoluyla komite üyesi olan bana yollayacaksınız!! burdan yollanan şiirler dikkate alınmaz..!:drunk:
ŞİİRİN KONUSU: ŞİİRİNİZ KERAMETTİN admin ile ilgili olmalıdır. KERAMETTİN adminin kendinizde uyandırdığı fikriyatı ŞAİRANE biçimde anlatınız.:red:

tmm sanırım.

ÖDÜL: SONRA AÇIKLANACAK

DEĞERLENDİRME: USTA ŞAİRLERDEN OLUŞAN KOMİTEMİZ GELEN ŞİİRLERİ DEĞERLENDİRECEK VE HALK OYLAMASINA SUNACAKTIR. ŞİİRLERİN ÖNCE İSİMSİZ HALİ YAYINLANACAK, KAZANAN BELLİ OLDUKTAN SONRA İSİMLER AÇIKLANACAKTIR!!
KATILAN/KATILACAK ARKADAŞLAR BURADAN MOTIVASYON MSJLARINI ŞAİRANE ŞEKİLDE DİLE GETİREBİLİR. KOMİTE ÜYELERİNİN YARIŞMAYA KATILMA HAKKI SAKLIDIR!!

HERKESE BOL ŞANS.....!

YARIŞMA KOMİTESİ ADINA
U.B.

Son düzenleme:
sana güzelliğini anlatmak isterdim, aynalardan evvel.

admirim için yazdığım şiir şuan uzay boşluğunda kaybolmuş vaziyette ve aynısı tekrar yazacak motivasyona sahip hissetmiyorum kendimi :(

admirim için yazdığım şiir şuan uzay boşluğunda kaybolmuş vaziyette ve aynısı tekrar yazacak motivasyona sahip hissetmiyorum kendimi :(
daha guzelini yaz onla kazanma şansın sıfırdı moralini bozmak için söylemedim ;)

Kimseye yoksa bile fuat kazanirsa fuata 1 adet yaprak verecegim cepten olsun

V3a0oZ.jpg

Keramettindir adı
Cimbomlunun hası
Gscdir tek aski
Onore edilmeli şahsı

güzelllllll :hat:DUYGUSAL BIR AŞK ŞİİRİ BÜYÜĞE SESLENEN BÜYÜKTEN İCAZET BEKLEYEN BİR KARDEŞ şiiri aynı zamanda. kardeşlik ve aşk

komitenizce değerlendirmeye alınıp önmüzdeki sene nobel edebiyat ödlüne bu şiir ile damga vurmak istiyorum.

bu şiirle de katılabilirsin ama burdan sil PM yoluyla at modum

değerli komite üyesi şiirler buradan yollansa ve beğeni sistemi ile oylamaya tabi tutulsa daha hoş ve şenlik havası içinde geçmezmiydi bu yarışma?

bu şiirle de katılabilirsin ama burdan sil PM yoluyla at modum

değerli komite üyesi şiirler buradan yollansa ve beğeni sistemi ile oylamaya tabi tutulsa daha hoş ve şenlik havası içinde geçmezmiydi bu yarışma?

hepsini en son yayınlayacagız biraz zaman tanıyalım belki söylediğin gibi herkese kendi şiirini de koydurtabiliriz herkes bi yazsın önce şiirini

1 arkadaşımızdan iddialı 1 şiir geldi HADİ BAKALIM

Geri
Üst Alt