Ofsayttan Yediğimiz Gol Nedeniyle Puan Bıraktık

Mehmet Çelik

Büyük Kaptan
Hadi şimdi ortalığı birbirine katıp, çirkeflik yapalım. Ünal Aysal çıkıp bağırıp çağırsın, Şükrü Ergün hakemleri emek hırsızlığıyla suçlasın, Sabri çıkıp ''artık yeter, bu hakemlerle nereye kadar?'' diye isyan etsin. Melo Twitter'a ''puan farkını 10'a çıkarın, biz yine şampiyon oluruz, yeter ki adalet olsun'' yazsın. Çünkü bu mide bulandırıcı ülkeye bu yakışıyor. Fazlası değil. Ha 3dklık uzatma rezaletine değinmek istemiyorum. Herneyse.

fs2b.jpg

2. yarıdaki mücadele etmememizden, koşmamamızdan, sorumsuzluğumuzdan, isteksizliğimizden değil de ofsayttan dolayı mı?

Hadi sonuna kadar mücadele eden savaşan bir takım olsaydı ve bu şekil bir sonuç olsaydı neyse. Üstte saydıklarımdan yoksun oynadık ne yazık ki..

fs2b.jpg

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1392670333033.webp
    uploadfromtaptalk1392670333033.webp
    86,2 KB · Görüntüleme: 255
İlk 15 dakika hariç beğenmedim takımı. Bir de son 5 dakikayı katabilirim buna. Şu oyunu maçın yarısına yayabilseydik rahat bir maç olurdu açımızdan.

herşeyi gören var ilahi adalette var haksızlıkla aldığınız puanlar yüzünüzü güldürmesin ey şikeci tayfası....

Top Semih ten ona gitmiyor mu?

Takımın nasıl oynadığı veya oyunun nasıl geliştiği umrumda bile değil. Netice olarak ofsayttan yenilen gol olmasaydı kazanacaktık. Gerisinin bir önemi yok. Bu ortamda fazlası beklenemez.

ŞL direk katılsak bari. Zor da ümit işte..

Zor mu?? :)

Şampiyonluğa inancım hala sonsuz. Fener bizden fazla puan kaybedecek. Yeter ki istesin takım biraz, mücadele etsin. Deplasmanlardan bahsediyorum tabi. İç saha ve dış saha da inanılmaz farklı bir Galatasaray var.

Ama düzelecez başka çaresi yok. 4. yıldız takılacak bu sene.

İlk başlangıçsa ofsayt dediğiniz ben maç sırasında ofsayt değil diye gördüm. Ofsaytsa bile çok ince bir çizgi ben ekran başında farkedemedim, hakeme laf atmaya değmeyecek bir pozisyon olur bana göre.

Ofsayttan o golü yemesek Umutta 2.golü atamazdı 1 1 biterdi.

Tita şut çekiyor top geri dönüyor ofsaytta olan diarraya. Adam 5 metre ofsayt. Şaka mısınız nasıl ofsayt yok.

daha çooook puan kayıpları yaşanacak.

Hem biz hem fb hem bjk puan kaybedecek.

TSL 2 devresinde sezon yeniden başlar. Lig daha yeni başladı. Mart ortasına kadarki maçlar çok önemli

[attachment=7885:upload_2014-2-17_22-58-49.png]

Gerçekçi olmak gerekirse bu süreçte fb fikstürü daha rahat.

Ekli dosyalar

• upload_2014-2-17_22-58-49.webp
    upload_2014-2-17_22-58-49.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 395
Zor mu?? :)

Şampiyonluğa inancım hala sonsuz. Fener bizden fazla puan kaybedecek. Yeter ki istesin takım biraz, mücadele etsin. Deplasmanlardan bahsediyorum tabi. İç saha ve dış saha da inanılmaz farklı bir Galatasaray var.

Ama düzelecez başka çaresi yok. 4. yıldız takılacak bu sene.

Şunu yapmayın ya :) Bizi de etkliyorsunuz :) Tamam biz de istiyoruz ama olmayacak işte. 6-7 deplasman var ve 10+ puan çıkaramayız. Takım gayet memnun halinden, Mancini bile daha üzgündü..

Geri
Üst Alt