Öğrenci Kredisi

Berk Sayman

Kırmızı Üye
Merhaba arkadaşlar.

Biraz durumum kötü açıkcası.

Abimin vefatından sonra borca girdim. Babamın hastalığı yüzünden de eve ekmek parası gelmiyor fazla. Hastane işleri yüzünden.

Acil ödemelerim için öğrenci kredisi almam lazım.

Freelance olarak grafik tasarım hizmeti veriyorum. Ve aylık ortalama 600-750 tl gelirim oluyor.

1000-1500 TL için nereden çekebiliriz?

Bilgisi olan varmı? Kefilim yok malesef.

Allah yardimcin olsun kardesim.en guzel firsatlar ciksin insallah karsina. Banka olarak soruyorsun anladigim kadariyla.Bu konularda yeni bankalar biraz daha esnek davranabiliyor.Odeabank,burgan bank vs.

Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk

Öğrenci olduğun için k.kartı çıkarttırabilirsin öğrenciler için olanlardan kart aidatı olmayanlardan bin lira civarı direk limit veriyorlar zaten limiti de arttırabilirsin işine yararsa araştır.

Umarım her şey gönlünce olur.

Öğrenci olduğun için k.kartı çıkarttırabilirsin öğrenciler için olanlardan kart aidatı olmayanlardan bin lira civarı direk limit veriyorlar zaten limiti de arttırabilirsin işine yararsa araştır.

Umarım her şey gönlünce olur.

işte hocam öğrenciyim fakat dershanede :D

Allah yardimcin olsun toparlarsin umarim kisa surede.

tapatalk

işte hocam öğrenciyim fakat dershanede :D

Anladım 18 yaş altındaysan k.kartı alamazsın kendin için ancak ek kart olabilir ailenin adına.

Bunun dışında kart vermeyen bankaların kredi vereceğini de düşünmüyorum ailenden birinin yardımı gerekiyor sanırım sana bu şekilde işleri daha kolaylaştırabilirsin gelirini belgeleyemeyeceğin için bankadan kredi alman zor.

Anladım 18 yaş altındaysan k.kartı alamazsın kendin için ancak ek kart olabilir ailenin adına.

Bunun dışında kart vermeyen bankaların kredi vereceğini de düşünmüyorum ailenden birinin yardımı gerekiyor sanırım sana bu şekilde işleri daha kolaylaştırabilirsin gelirini belgeleyemeyeceğin için bankadan kredi alman zor.

18 yaşının üstündeyim.

fakat dershanedeyim işte öğrenci kartı alabilirmiyim

18 yaşının üstündeyim.

Dersanede olduğun için 18 yaşının üstünde de olsan kredi kartı vermiyor bankalar en azından Garanti vermiyordu diğerleride öyledir sanırım. Kart vermeyen kredi hiç vermez. Ek kart çıkartabilirsin aslında limiti siz seçiyosunuz zaten. ÇYD, ADD vs derneklere başvur istersen bakarsın olumlu dönerler belli olmaz.

Allah yardimcin olsun

Bu arada babanin durumu nasil?

allah razı olsun hocam taş dediler ama yarın bi endeskopi yapılacak bakacağız.

Dersanede olduğun için 18 yaşının üstünde de olsan kredi kartı vermiyor bankalar en azından Garanti vermiyordu diğerleride öyledir sanırım. Kart vermeyen kredi hiç vermez. Ek kart çıkartabilirsin aslında limiti siz seçiyosunuz zaten. ÇYD, ADD vs derneklere başvur istersen bakarsın olumlu dönerler belli olmaz.

teşekkür ederim hocam

Umarım kısa süreli nakit ihtiyacını bir şekilde halledersin ama uzun vadede sigortalı olarak iş araman gerekiyor kendine, bu şekilde daha fazla dayanamayacak gibi görünüyorsun. Bak ne güzel grafik tasarım yapıyorum diyorsun, sağlam da referansların varsa daha hızlı iş bulabilirsin kanımca. Babandan başka gelir kaynağın yoksa, baban da hastaysa okul falan zor gözüküyor senin için. Ha ikisini de bir arada götürecek kadar süper bir adamım diyorsan zaten en kısa çözümü de kendin bulursun bizim öneri de bulunmamıza bile gerek yok.

18 yaşının üstündeyim.

Anladım bende 18 yaş üstüyken dershane öğrencisiydim k.kartı vermemişlerdi bana ek kart çıkartabilmiştim.

Eğer gelirini belgeleyebilsen kredi alabilirsin ama şu anki halinle durum zor.

Bir yakının yardımcı olursa onun üzerine çekebilirsin onun dışında gelir göstermeden vermezler zannetmiyorum.

Umarım kısa süreli nakit ihtiyacını bir şekilde halledersin ama uzun vadede sigortalı olarak iş araman gerekiyor kendine, bu şekilde daha fazla dayanamayacak gibi görünüyorsun. Bak ne güzel grafik tasarım yapıyorum diyorsun, sağlam da referansların varsa daha hızlı iş bulabilirsin kanımca. Babandan başka gelir kaynağın yoksa, baban da hastaysa okul falan zor gözüküyor senin için. Ha ikisini de bir arada götürecek kadar süper bir adamım diyorsan zaten en kısa çözümü de kendin bulursun bizim öneri de bulunmamıza bile gerek yok.

valla bende senin kafadayım ama aile tutturuyo okuyacaksın diye.

yoksa gül gibi meslek var elimde.

Anladım bende 18 yaş üstüyken dershane öğrencisiydim k.kartı vermemişlerdi bana ek kart çıkartabilmiştim.

Eğer gelirini belgeleyebilsen kredi alabilirsin ama şu anki halinle durum zor.

Bir yakının yardımcı olursa onun üzerine çekebilirsin onun dışında gelir göstermeden vermezler zannetmiyorum.

hocam banka kartıma gelen ödemeleri göstersem olur mu acaba belge için

valla bende senin kafadayım ama aile tutturuyo okuyacaksın diye.

yoksa gül gibi meslek var elimde.i.

hocam banka kartıma gelen ödemeleri göstersem olur mu acaba belge için

Hiç bilmiyorum denemekte fayda var zaten çok büyük miktarda para istemiyorsunuz anladığım kadarıyla deneyin en iyisi.

Geri
Üst Alt