Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.431
- 5.371
- 1.873
Dışarı çıktık da gelen giden olmadı reis zaten ondan tüm hocalar, okul yönetimi bize mobbing uyguladı farklı okullara geçmek zorunda kaldıkGittiniz mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dışarı çıktık da gelen giden olmadı reis zaten ondan tüm hocalar, okul yönetimi bize mobbing uyguladı farklı okullara geçmek zorunda kaldıkGittiniz mi?
Bizim bedenci de kızların önünde bizi tokat manyağı yapmıştı. Sonra gidip arabasının egsozuna patates tıktık.Vay be ilkokulda beden hocamız tokatla duvara yapıştırmıştı bizi. Kameralı telefon diye bir şey olsaydı neler olurdu acep
Şöyle delikanlı olamadıkBizim bedenci de kızların önünde bizi tokat manyağı yapmıştı. Sonra gidip arabasının egsozuna patates tıktık.
Onu da yaptıkNe var bu videoda? Gayet normal.
Tavanda çamurlu ayakkabı izi gördü bu gözler. Bu çağda özellikle öğretmenlere Allah sabır versin.
Hiç bir şey bilmeyen senin çocuğunda ona artislik yapıyor o açıdan bakarsaktürkiye'nin leş ötesi eğitim fakültelerinden zor mezun olmuş bir cahil çomar çıkıp çocuğuma artislik yapacak he...
torpidoya sokarım onu
Ekli dosyayı görüntüle 138723
Hiç yakışıyor mu cinsiyetçi söylemler size?sen ne konuşuyorsun genelevi karısı diye geri bağırırdım
ağzını burnunu kırarım mı demesi lazım? küçücük çocuğa vurulur mu?Hiç bir şey bilmeyen senin çocuğunda ona artislik yapıyor o açıdan bakarsak
Kendi çocuğunuzun dayak yemesini göze alıyorsanız diyecek sözüm yokSöylemde kalmaması ve gerçekten dağıtması gerek. Öğrenci denilen gereksizler topluluğunun anlayacağı tek şey dayak. Hümanist zırvalarla gittikçe daha işe yaramaz hale geliyorlar
Dediği doğru demiyorum senin söylediğin cümle ile aynı şeyi söylüyorum. Birisi artislik yaptığında sen torpidoya sokuyorsan, ona da aynı hakkı verirsin.ağzını burnunu kırarım mı demesi lazım? küçücük çocuğa vurulur mu?
Kendi çocuğunuzun dayak yemesini göze alıyorsanız diyecek sözüm yok