Öğrencinin Yumrukladığı Öğretmen Öldü!

Konuya girmeden Endustri meslekte olmustur kesin dedim.Bu liseler egitim nedir bilmeyenlerin oldugu yerler maalesef.

cingıl bels

terbiye önce ailede başlar, aileden güzel terbiye alan bir çocuk her ne şartta olursa olsun öğretmenine el kalkmayacağını, büyüğüne saygı göstermek gerektiğini önce kendi ailesinden öğrenir. böylesine it kopuk, eşkiya yetiştiren anne ve babaların allah bin belasını versin. lan öğretmene el kalkarmı e be vicdansız ahlaksız köpekler

Bazı öğretmenlerinde egoları çok yüksek oluyor yalnız. Öyle bir öğretmen+kafayı yemiş bir çocuk birleşince felaket kaçınılmaz olmuştur.

Ne derdin varda yumruk atarsın hocana.

Ben doğuda öğretmenlik yapıyorum. Çoğu aday korkar bu tarafa gelmeye, büyük dediğimiz yerlerde ne olaylar oluyor. Burdaki bazı öğrenciler terbiye konusunda ders verir batıdakilere.

Senin de, seni bu şekilde yetiştirenlerin de, çalışanları bu şekilde ezdirenlerin de Allah belasını versin

artık devir ÖGRETMEN değil ÖGRENCİ devri...

tek söz söyle çocuğa hemen Milli eğitime koşuyor veliler..

Öğretmenine yurmuk atmasının hiçbir şekilde açıklanacak tarafı yok ama öldürme niyetiyle vurdugunu düşünmüyorum.Bizim zamanımızda liseye giderken haylazlık yapardık ama öğretmene saygısızlık yapmadan çocukca şeylerdi.Allah rahmet eylesin hiç uğruna ölmüş adam.

Eğer bir öğretmen bir öğrenciyi kazara darp etse veya bir öğrenciye ceza verse haftalarca televizyonlarda izlerdik.Bu kaçıncı öğretmen hayatını bir öğrencisi yüzünden kaybeden? Kimseden ses yok.Ne medyanın ne toplumun umrunda.

Evet, bir yere gittiğimde babam yaşındaki adam kalkıp bana yer verecek kadar değer veriyorlar. Ben mahçup oluyorum, ilk senem bir de.

şehirde büyüyüp yaşayanlar ise değer vermezler

hele küçük bi azarladımmı hemen ailesine söyler aileside gelir öğretmen için hemen gereğinin yapılmasını isterler

Her girdigimde adamin suratini gormekten ishal oldum dava acicam

meslek lisesinde her türlü iş döner. eğitim öğretim sisteminin yer altı örgütü gibi bir şeyi. uğraşılacak çocuklar değil.

Geri
Üst Alt