#Oğulcan Çağlayan

Sergen Zeren

Astrolog & Transfer Aşığı
Büyük Üstad
g-saray-da-kacan-balik-buyuk-oldu-ogulcan-caglayan-4790590.Jpeg
[TABLE="class: profilheader, width: 293"]
[TR]
[TD="class: wsnw"]22 Mar 1996

forvet[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH][/TH]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]

bugün attığı golü görmüşsünüzdür herhalde.devre arası parayı basıp almamız gereken tek futbolcu.
https://vine.co/v/OKutP3uLPVa

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yazık ya. Yetiştirme parasını ödeme şimdi kim bilir kaç milyon fiyat biçerler almak istersen.

g-saray-da-kacan-balik-buyuk-oldu-ogulcan-caglayan-4790590.Jpeg

bugün attığı golü görmüşsünüzdür herhalde.devre arası parayı basıp almamız gereken tek futbolcu.

Fatih Terim zamaninda alt yapida yaptigi revizyon dahilinde bu aslan parcasini getirmisti Florya´ya, ama sözlesme konusunda bir sorun vardi. Terim gönderildikten sonra bu aslan parcasi ihmal edildi ve gitti Florya´dan. Kaliteli bir oyuncu ve yüksek potansiyeli var... Bursaspor´un gayet kaliteli bir alt yapisi var gibi geliyor bana. Baya potansiyelli oyuncu cikti son yillarda...

Görmedik golü nası göreceğiz?

Ve sunu belirtmek isterim ki, kindar bir insan asla degilim. Bu cocugun Fenerbahce karsisinda kacirdigi gol 1800 avroluk kuponumu yemistir. Cani sag olsun...

Ve sunu belirtmek isterim ki, kindar bir insan asla degilim. Bu cocugun Fenerbahce karsisinda kacirdigi gol 1800 avroluk kuponumu yemistir. Cani sag olsun...
özgüveni olan biri aslında,drogba ve burak yılmaz hayranı,GSlı büyük ihtimal.

özgüveni olan biri aslında,drogba ve burak yılmaz hayranı,GSlı büyük ihimal.

Daha 18 yasinda bir cocuk, 2 golü var simdiye kadar bu sezon. Okan hoca sagolsun iyi süre veriyor, maalesef bu adami elimizden kacirip su bizim alt yapidan cikma kazma santraforu futbolcu etmeye calistik. Galiba Ogulcan´dan 2-3 yas büyük, su an kiralandigi takimda forma yüzü göremiyor.

Geldiğine ne kadar sevindiysem, gitmesine de o kadar sevinmiştim. Yazık olacaktı, umarım yükselişi sürer.

fener maçında kaçırdığı golde iyi sövdüm şahsen

Geri
Üst Alt