# Oğulcan Çağlayan

Maç başlığında da yazmıştım Rize de neden yedekten öteye gidemediğini anladık.

Ceza sahasında doğru pozisyona koşu yapma sezgisi çok düşük hatta hiç yok herhalde. Akbaba bile es kaza forvet oynasaydı 1-2 tane sallardı bugün muhtemelen.

sent via GSC

3 tane herifin kucağında etkisiz kalması normal ama şu koşuları daha düzgün yapması gerekiyordu. Bayağı top geldi beklerden hepsinde geride kaldı. Destek veren de hiç yoktu arkadan.
Bu cocugu hataya kayseriye malatyaya ankaragucune vb versek 11 oynatirlar mi? Hem bu cocuga hem bizim takima yazik. Adem falan daha yetenekliydi

Maç başlığında da yazmıştım Rize de neden yedekten öteye gidemediğini anladık.

Ceza sahasında doğru pozisyona koşu yapma sezgisi çok düşük hatta hiç yok herhalde. Akbaba bile es kaza forvet oynasaydı 1-2 tane sallardı bugün muhtemelen.

sent via GSC
Vallah geçen hafta gayet de ceza sahasında doğru pozisyona koşu yapıp asistini de yaptı. Iyi hareketlenip golünü de attı.

6 kişi defans yaptı adamlar, kaybolabilir yani.

Bu cocugu hataya kayseriye malatyaya ankaragucune vb versek 11 oynatirlar mi? Hem bu cocuga hem bizim takima yazik. Adem falan daha yetenekliydi

Oynatmazlar da Cagne arıza, Falko sakat. Adem de yedek kalacağım diye gitti. Kimse yok diye oynuyor işte.

Kendi şekillendirdiği atak milyonluk arkadaşları tarafından saçma şekilde çar çur olunca gidip topu kazandı ve akıllı bir asist yaptı. Golün %80’i Oğulcanın.

Aldığı para göz önüne alındığında katkı yapan tek herif.

O kornerden gelen topta bom boştu gol yapmalıydı ama mücadelesi için helal olsun.

Takımda bir şeyler için çabalayan 3 oyuncudan biri.

Falko'nun sakat Jagne'nin de karısı covidliyken beraber alışveriş yapacak kadar kafadan sakat olması kendisinin suçu değil. Elinden bu kadar geliyor. Kendisine tepkiyi biraz anlamsız buluyorum.

gs topçusu olmadığı çok net

Geri
Üst Alt