# Oğulcan Çağlayan

Bir irfanın, mhy denen heriflere bak birde uğruna camialarla savaş verdiğimiz götümüze 1.2 milyon euro kaçan ve rize maçında ölümüne oynamalı dediğimiz ve haftalardır arazi olup hazırlık maçlarında oynayan buna bak.

Kinleniyorum arkadaş durduk yere kinleniyorum. O kadar işin arasında ben oturup bu takımın nasıl iyi olması gerektiği hakkında kafa yoruyorum. Ama tek işi futbol oynamak olan bu herifler oynamıyor.

Deliriyorum daha.

Oysa tüm hafta sağ bekte denenmişti bu zevzek.

bu herif madem oynamayacaktı ne diye namus meselesi haline getirdiler, bastan asagi rezillik

Sunu bek oynatsinlar ara sira asist yapar. Yedlinden kurtarir. Denemeye deger.

Herife para yağdırdık, evlendirdik,balayı yaptırdık,oynatamadık,davalık olduk,ceza yedik

Paşamız ortalarda yok arda abisinin kanatları altında takılıyo rahat rahat

Çaba yok,azim yok,utanma yok,özsaygı yok,özeleştiri yok,yok yok ve yok

Baba oğluna yapmıyo böyle kıyağı biz niye bu yardımseverliği yapıyoruz birisi bana açıklasın

Lan aynı pozisyonda ben olsam utançtan tesise giremem,taraftarın yüzüne bakamam,sokakta tanınmamak için kar maskesiyle dolaşırım,suikaste kurban gitmemek için silahlanırım

Bitmiş azizim,insanlardaki utanma duygusu bitmiş

Yedlin yerine bunu oynatsaydik fazladan 4veya 5 puan alirdik en azindan ortalari ve hucumu iyi

yedlin'den iyi. en azından top ayağına geldiğinde ne yapacağını kestiremiyorum. yedlin'de atağın bok olacağı net belli.

Yedlin den yaptığı tek iyi şey içeri tehlikeli top atabilmesiydi.
Topla dripling halindeyken hücum faul yapması kenar oyuncusu olmadığını ispatlar bir görüntü oldu.
Yedlin yerine Taylan denenmeli ogulcan 25 dk da geçer not alamadı bence

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yedlinin yarım sezonda yapamadığını 20 dakika da yaptı korner yaptırdı, rakibe faul yaptırdı, orta denedi her şeyi yaptı son dakika da 3-2 giderken Halil'in sağında yardırıyordu defansif olarak bakmaya gerek yok Galatasaray beklerinin defansif olmasını hiçbir zaman istemedim arkasını Berkan, Nelsson, Marcao süpürsün o sağ çizgiyi kullanıp rakibi yatayda açmasını sağlatsa bile yeter bir kaç topu güzel kullandı belki de 0-1 yerine 0-0 da oynasa daha iyi izleyebilirdik. Koskoca sezon da oynasın demiyorum Boey, Omar dönene kadar en azından şu Yedlin yerine oynaması gerekiyordu.

Ama ne olursa olsun bu çocuk Babel'den de Feghouli'den de Yedlin'den de daha fazla formayı hak ediyor ama takımda adalet duygusu yok gitmesi gereken adam kaptan çıkıyor.

Geçen sene takım çok iyi giderken baya iyi oynuyordu İrfan Can Kahveci olayından sonra bir şeyler oldu forma dahi göremez hale geldi ne olursa olsun rotasyonda sürekli olmalı diye düşünüyorum.

Morutan’ın defansa katkısını düşünürsek önlü arkalı 11 başlarsa Morutanla şaşırmam.

Geri
Üst Alt