# Oğulcan Çağlayan

Penaltıyı kaçırınca kabak bunun başına patladı, Çipe hiç penaltı kurtaramayacağı için zaten piyango ilk kaçırana vuracaktı. Yoksa bu maçtaki mücadelesinin hakkını vermek lazım.

Geçen sezon gayet etkiliydi. Hatta Burak Yılmaz gibi olabilir gibi msjlar vardı. Sonra Taylan gibi iyice oyundan düştü, şimdi böyle.

Yedigimiz 3.golde ön direkte bekleyip top geldiginde cekilen arkadas. Bravo

Gayet iyi oynadi

Ust seviye oyuncularin da penalti kacirdiklari oluyor,elendik diye sorumlu ogulcan degil

Penaltilara kadar o golleri atacan. Ve hakeme o adilik yapma sansi vermicen.

Bu adama yuklenmedeki mantigi anlamiyorum ben. Elinden geleni kapasitesince yapti. Ona bu paralari vren, bu forma altina alana laf edin. Ayrica, kotu de degil o kadar. Calisti, gol firsati yakaladi. Ne olursa olsun Yedlin'den daha iyi ki bek bile degil bu adam. Bence sag kanat icin kullanmaliyiz bek oyuncusu degil.

Sen dunya kacir, kacirmasi en kolay olan penalti sebebiyle bu oyuncuya yuklen. Ogulcan'dan beklentimiz nedir bunu anlamak lazim once.

Penalti kacirmasi falan pek umrumda degil acikcasi.

Ama bu herif agziyla kus tutsa bile benim bu herife isinmam mümkün degil. Bunun kendi kisisel aptalligi yüzünden bizim kulübümüz maddi ve özellikle manevi zarar gördü, bunun da hic bir telafisi olmayacak gibi duruyor. Ben en gec sezon sonu defolup gitmesinden yanayim.

Rize’nin yedeğini kadroya katmak için adeta savas verildi, bilmem kac m euro da free adam icin para verdik, aldik ve son 2-3 maca kadar oynatmadik adami da bek yapmaya calisiyoruz.
ya sabir baskasi yapsa guleriz ama hoca olunca flashlar 95 senesine cakiyor bi bildigi oluyor hemen

Bu adama yuklenmedeki mantigi anlamiyorum ben. Elinden geleni kapasitesince yapti. Ona bu paralari vren, bu forma altina alana laf edin. Ayrica, kotu de degil o kadar. Calisti, gol firsati yakaladi. Ne olursa olsun Yedlin'den daha iyi ki bek bile degil bu adam. Bence sag kanat icin kullanmaliyiz bek oyuncusu degil.

Sen dunya kacir, kacirmasi en kolay olan penalti sebebiyle bu oyuncuya yuklen. Ogulcan'dan beklentimiz nedir bunu anlamak lazim once.
Bu adam içinde forumun geldiğinden beri önyargısı var. Şimdi Gedson’dan daha iyi falan değil bu herif lafı ordan yakalamak isteyen arkadaşlara fırsat vermeyeyim.

Ama Gedson’da , Oğulcan da koca ilk yarıyı oynamadan geçti hatta Oğulcan geçen sezon sonunda da oynamadı.

Gedson 3-4 maç kötü oynasa ya adamın maç kondisyonu yok derler. Ama geçen sene santrafor oynayan bir adam sıfır maç kondisyonuyla SAĞ BEKTE dört gün arayla 11 başlıyor. Ve mesela acımasızca saçma sapan eleştiri yapan arkadaşlar var maalesef.

Geçen sene yani takım en son düzenli olarak iyi oynadığında bu adam takımın bankosuydu sakatlanana kadar. Hani Trabzon maçında bir gol bir de Kılınç atsa (ki dönen top gol oldu) asisti var.

Şimdide alışık olmadığı mevkide saçma işler ya da fiziken eksik olduğu bariz görünmesine rağmen iki maçtır %100 gollük ortaları var Mustafa biraz bitirici olsa en az iki asisti var.

Şimdi penaltı kaçırdı bütün maç saçma sapan goller kaçıran forvetin , ortasahanın ya da boş kaleye atacak adama pas vermek yerine dandun şut çeken adamların yükünün çoğu buna kaydı.

Neden, çünkü forumdaki ya da takımı destekleyen bazı kesimlerin o adam geldiğinden beri önyargılı olduğu için haksız çıkmamaları lazım.

Eleştiri yapan insana her konuda tamam ama akla mantığa aykırı eleştiriye hocam biraz düşün demek lazım. Bu takımın vizyon Oğulcan değil tamam ama biraz vicdan yani.

Rakip kalede Halil’den daha çok tehlike oluşturduğu konusunda hemfikiriz bence. İkili mücadeleye falan giriyor ver kaç yapıyor , kafa toplarını alıyor.

Ceza sahasi önünde adamin ustunden asirarak calimlamaya calistigi pozisyonda cami cerceveyi indirdim

Kasımpaşa maçına 11 başlaması sürpriz olmaz diye düşünüyorum

Geri
Üst Alt