# Oğulcan Çağlayan

Rezil herif hâlâ fufbol oynuyor mu.

FT hocamın ballı kazığı bu denyo maalesef.

Kocaelispor'un bu sezon en golcüsü. Lig'de 12 Golle Oğulcan Çağlayan..
Resim

Sosyal Medya'da Kocaelispor'u şampiyon yaptığı söyleniyo yav :D

Türk futbolcuları alıp alıp hiç şans vermeden şutluyoruz

Bu tarz futbolcular yanlış hocalar veya kendi yanlış kararları yüzünden bir üst seviyeye çıkamıyor. Oğulcan en iyi döneminde kanat bek oynamış bir oyuncu ama ısrarla kendi veya hocalari yüzünden kariyeri boyunca kanat oynadi. Max kanat bek ya da bek oynasaydi daha üstte tutunabilirdi. Şuan buna en iyi örnek Mustafa Eskihellac kanat olarak çıktı. Ama şuan bek pozisyonunda büyük bir sıçrama yaptı. Tabi büyük ihtimalle oyuncunun bu pozisyonu kabul etmesi ile alakalı. Oğulcanin bizde hatırladığım en iyi maçlarından biri bek oynadığı kupa maçıydı mesela.

Bu herifin konusu niye var. Ne özelliği var. Yakışıklı kontenjanından oynadı bizde bir gram hakketmiyordu o dönem. Bu yetenekle tip olarak di maria ya benzeseydi şu an BAL liglerinde top forma savaşı verirdi. Hiç bir yeteneği yok.

Birileri yüzünden bunun için rizeye bonservis vermiştik.

Hey gidi günler hey.

Oğulcan Çağlayan: Büyük ihtimalle gelecek sezon Kocaelispor'da olmayacağım. Yurtdışı hedefim var. Önümüzdeki günler neler getirecek hep beraber göreceğiz.

Oğulcan Çağlayan: "Galatasaray'da oynayıp skor katkısı veriyorken hep karşıma bir şeyler çıktı. Bu belki sezon başında gelirken menajerimin hatasıydı, belki de güçlü olanların dediği de olmuş olabilir." (Tivibu Spor)

Oğulcan Çağlayan: "Trabzon deplasmanında ilk 11 başladım. 1 gol, 1 asist yaptım. Dakika 87 galiba; tabela kalktı. Ben oyundan çıkıyorum, Falcao oyuna giriyor. Bir Yeşilçam filminde gibi hissediyordum kendimi.

Oğulcan Çağlayan: "Drogba'nın 'gol ketçap gibidir, sıktıkça gelir' sözü vardır, yıllardır da bu anı bekledim. Bu sezon da gerçekten attıkça daha çok atmaya devam ettim.

Allah Allah biz mi yanlış hatırlıyoruz bu hıyarın oynadığı dönemi.

Skor katkısı veriyorken karşıma bir şeyler çıktı diyen adamın o müthiş performans ile 18 maçta 4 golü var o sezon. Ulan stoper zaten o kadar gol atıyor bir sezon içinde. Neyin havaları bu dingil.

FT hocam bazen ne buluyorsun böyle boş heriflerde gerçekten anlam vermek güç.

Al-Shabab, Kocaelispor'dan Oğulcan Çağlayan'ı 30 milyon ₺ karşılığında kadrosuna kattı. (Fikret Gül)

Geri
Üst Alt