# Oğulcan Çağlayan

Ne ademi yav
adem kasimpasada malatyada full oynayan adamdi. Mersini de super lige cikarmisti. Ogulcan rizede yedekti
Rize'nin ön tarafı Malatya ile kıyaslanmayacak kadar iyiydi (Samudio,Aminu,Boldrin vs bunlar iyi adamlar.) Gerçi orada iyi süre buldu bizle anlaşınca kadroya almadılar.

Dünya da kaç milyar kişi var bilmiyorum sayıyı unuttum fakat:

Hiç kimse bana Oğulcan’ın, forvette Falcao ve Diagne kadar iş yapamayacağına inandıramaz arkadaş.

Hatta net, çok net söylüyorum bu çocuk o iki öküzden daha fazla çabalar, en azından forvet ile maça başladığımızı hissettirir.

Bu çocuk denenmeli.

lan yeter yeter yeter.. kaçıncı maç oldu olmuyor işte Diagne ve Falcao ile yapamıyorlar yetersizler. Diagne salağını zaten yetersiz diye yolladın, Falcao ise ölmüş bitmiş ağlayanı yok.

Dene işte ne zararı var?

400 bin euro para degildi cogu kisiye göre ama mac kadrosuna bile alinmiyor bu adam. fatih hoca bosu bosuna transfer yaptirmasin artik.

yeter.

Bunu almak yerine alt yapiya yatirim yapip ve cocuklar haftada 2-3 kere et yeseydi keske.

Sakat bir herif için 3 4 aydır senle idman yapan birini kadro dışı bırakıyorsun. Bu saatten sonra nasıl kazanacaksin ki bunu.

Şunu yedek listeye bile almayacaksan niye aldırdın ki fatih hocam ?

Hoca ya böyle hamlelerden dolayi laf söyleyince biz kötü oluyoruz ama bu adam niye alindi.

Aynisi mesela Sener icin de gecerli.

müthis oynadi

Geri
Üst Alt