# Oğulcan Çağlayan

Oğulcanın alternatifi yok takımda benim gözümde.
Vasatın teki orası ayrı ama arkasındakiler kendisinden daha çöp.

Oğulcanın alternatifi yok takımda benim gözümde.
Vasatın teki orası ayrı ama arkasındakiler kendisinden daha çöp.

Babel Oğulcan'ın oynadığını Oğulcan'dan iyi oynar. Geri döndüğünde Babel'i kesecek kadar çapı yok ama bu oyuncu grubunda 11'den tamamen çıkartılacak bir kalite de değil. Sağ kanatta değerlendirmemiz gerek.

O ilk dakikadaki pozisyonda kaleyi bile tutturamamasi facia. Tek alternatif bacak arasiydi ama kaleciye bile degdiremedi

Bir şeyler yapmaya uğraşıyor
Heyecanı var ama biraz

Düz koşu yapabiliyor. 3-4 yıla topçu olabilir sanırım. Yine de diagne insanından iyidir.

Trabzon maçında ön tarafta Diagne yerine kesin oynaması lazım.

Oyuna girdikten sonra ön tarafa topu getirebildik.

Bazen hızlı davranmak isterken mal mal işler yapabiliyor ama kafa topları, pas oyununda Diagne'ye göre kat kat iyi olması bizim için olumlu yönler.

Kesinlikle ilk 11 başlamalı.

Top kontrolü felaket kötü. Bir sekilde Terim'in gözüne girdiyse artik 3-4 sene sözlesmesi bitene kadar azar azar oynar

Santraforda oynama alıskanlıgı edınırse aslında oyun stılı olarak ucta kullanabılecegımız bır oyuncu. Kaleye yakın oynadıgı her macta tehlıke olusturuyor.

Kalite acisindan eksikleri goze batiyor. Diger yandan pozitif yonleri de yok degil. Oynadigi zaman mucadele gucumuzu arttirdigi gercek.

Ilk 11 oyuncumuz olabilir mi? Bu sene evet. Ama Galatasaray gibi bir kulupte normal sartlarda ancak yedek olacak bir oyuncu.

Ben kendisine 1.5 milyon TL garanti maas ve 3.5 milyon TL performans bazli bir sozlesme verirdim. Su anda takim genelindeki maaslara bakinca uygun bir rakama oynuyor gibi gorunse de, su noktadan sonra maaslari olmasi gereken noktalara cekmeliyiz.

Allah yardimcisi olsun

Umarim forvet hattinda guzel bir performans sergiler ve o bölgenin vaz gecilmezi olur

Cunku cok calisiyor ve bu sansi hak ediyor

Sebepsiz yere sana güveniyorum, falcao ve Diagne den daha iyi iş yapacağına inanıyorum

Geri
Üst Alt