# Oğulcan Çağlayan

Arslanim benim ilk golun %97,8i kendine ait
2. Gol ise tamamen kendisinin emegi.
Tebrik ediyor ve basarilarinin devamini diliyorum arslanim

Defansin arasinda ezilir dedim ama saglam oynadi, en hosuma giden olay bol bol emre ile verkac yapmalari oldu

2 seneye kalmaz. Sakatlık yaşamazsa kadronun değişmez oyuncusu olur.

Çalışkan ve hırslı çocuk. Gençlerin azmi ve iş ahlakı güzel gerçekten. Taylan, Oğulcan, Emre Kılınç. Güzel bir kemik altyapı geliyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Diagne kazmasından filan daha futbolcu kesinlikle. Adamı 2 kere topla buluşturduk içeride, bir asist bir gol yaptı. Tamam süper olmayabilir ama mevcut şartlarda en iyisi bu, üzerine gidilip, güven aşılanmalı.

yerli mandzu

beni ve bir cok kisiyi performansiyla yaniltti

boyle devam

Golden ziyade orta sahaya geldi iyi top yaptı pas trafiğine ayak uydurdu iyi oynadı bugün

Rize'nin yedeği için fena top oynamıyor.

22651.jpg

Gscnin %90ına kapak yapması beni çok sevindirdi kendisinden umutlu bir taraftar olarak. Helal aslanım

Bravo oğulcan
İyi mücadele etti,golüde şıktı
Devre arasına kadar oğulcanla ilerlemek lazım babel hıyarı gelirse onla rotasyona girsin diğerlerini görmek istemiyorum

Kalitesi dusuk olsada cok mucadele ediyor, press yapiyor, vazgecmiyor ve cok hareketli.

Bence Ogulcan tam bir defansif forvet

Öyle cok kaliteli bir topcu degil ama yeteneskiz oldugunu da düsünmüyorum. Sahada her seyini veriyor, verimli isler yapiyor. Mesela o ilk golden önceki pasi veya ikinci goldeki vurusu diagne yapamazdi kesinlikle

Geri
Üst Alt