# Oğulcan Çağlayan

Daha çok çalışmalı daha çok futbol vizyonunu geliştirici videolardan destek almalı.
Gelişimi muazzam gidiyor şimdilik.
Tüm ipler şu an elinde üstüne katarak ilerlemesini temenni ediyorum

Ben Oğulcan'dan yana razıyım son 4 maçta 3 gol 1 asisti var dün maçta hakemin kestiği 1 gol pozisyonu vardı ki gol olması işten bile değildi. Taylan'dan sonra Oğulcan da artık formayı kaptı diyebiliriz

Aslansın be Oğulcan umarım kısa süre içinde kapalı savunmalara karşı oynamayı net bir golcü olmayı öğrenebilir:tbr:

irfantinoyu aldırsın yeter

öyle övülecek bişey yapmıyor forumun bir futbolcudan beklentileri epey azalmış görüken o.

Ha bire topa basin geri donmek niyetinde. Basgit kardesim. Cogunlukla teke tek kaliyosunndefans oyuncusuyla. Mac boyu bes kere deneyip birinde gecsen o da yeter. Bazen tek gol puan getiriyor. O gol de sana nasip olsun.

Normal kanat oyuncusu gibi çalımlarla bişey yapacak bi oyuncu değil saf kanat değil bu adam

İçe deplase olup ceza sahasında çoğalmamıza,forveti tek bırakmamaya,iyi kötü top taşıyabilmeye yardımcı oluyo mücadelede ediyo diagne gibi yıkılmıyo hemen

Seviye atlarsa as olarak kalıcı olur atlayamazsa faydalı olur yine az çok

fb maçında bir gol atarsan herşey daha anlamlı olacak. Hadi aslanım benim, kendini iyi hazırla fb maçına.

Olanlar hırsına hırs katar umarım
O ceza da iptal olacak sen merak etme aslan

Oyun bilgisi muazzam. Bursa altyapısı hakikaten boş adam çıkartmıyor.
Kısa süre bulundum. Tesisler fena değil de hocalar çok iyi daha çok.

Bir de amatör kulüp çok var, şehir futbolla yaşar onun da etkisi var bu kadar oyuncu çıkmasında.

Geri
Üst Alt