Oğulcan Çağlayan'ın Lisansı Çıktı

Bize çok ciddi bir performans borcu var bunca yaşattığı saçmalıktan sonra. Bunu veremezse de sene sonu def edilmeli.

ne geldiyse bu karakterli futbolcu profilinden geldi basımıza ya hayırlısı. karakterli diye bakım evine döndü kulüp. karaktersiz topcu istiyorum, pisliklesecek oyuncu istiyorum, ayağa basan topçu istiyorum.
ogulcan sahada yeterince agresif bir oyuncu aslında

burda boklayanların aksine maç kondisyonu düzeldikten sonra bize çok katkısı olacağını düşünüyorum.

arda babel akbaba gireceğine oğulcan girsin ilerde top tutsun pres yapsın kafa toplarına çıksın ben beğeniyorum ogulcanı ayrıca düzgün karakterli bir çocuk ona verilecek şansı hak ediyor

trabzon macinda forvet oynayip cok güzel bir gol atmisti
halilden dolayi ama artik o pozisyonda pek sans bulamaz
kanatlarda da tonca adam var

İlerleyen dönemlerde bu çocuk Burak Yılmaz gibi olacak.

Sonradan açılacak. Hissediyorum.

Bu federasyonu aslında milli takıma oyuncu göndermeyerek protesto edeceksin. Davalar lehimize sonuçlanır da umarım o parayı eşşek gibi geri yatırırlar.

Bize çok ciddi bir performans borcu var bunca yaşattığı saçmalıktan sonra. Bunu veremezse de sene sonu def edilmeli.
Cok ciddi bir beklenti icinde olmamak lazim.
Cok kosacagini, defansa yardim edecegini ve pas atilmasi gereken noktalarda atacagini dusunuyorum ama izledigim kadariyla cok yetenekli, ciddi performans gosterecek bir oyuncu degil.
Rotasyon icin gayet iyi bir Turk oyuncu oldugunu dusunuyorum.
Sahsen Feghouli, Arda veya Babel yerine yetenekleri cok daha dusuk olsa da, fiziksel olarak fit olan ve ofansif ve defansif efor sarfeden Ogulcan'i tercih ederim.

Geri
Üst Alt