Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 32.773
- 22.614
- 2.933
Raşitsayı bile almadık yapacak birşey yok kadro dolu yer yok kardeşim haa olurda barış marış giderse dursunda gidrr zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öteki tarafta aynıydı. Sen Süheyl'in bu işleri yolunda yürütebileceğine inanıyor muydun Can kardeşim. Galatasaray camiası olarak maalesef hep çapsız yönetimler oldu en son sağlam yönetim belki Ünal Aysal'ın ilk dönemidir.Gayette oğuz için yangın yapanlar var.
Dursun işte bu. Erden Timur olmadan bir hiç. Kendisini seçenler ve daha önemlisi yetkileri verenler yedi bitirdi bizi
Dediğim gibi üst akıl olmadan Dursun budur işte. Kapasitesi bu.Ben inanın onlardan değilim. Oğuz iyidir kötüdür çok bilmem. Onla mı şampiyon oluyoruz 2 yıldır. Ben Galatasaray kulüp başkanının söylediği sözün altında kalmasına ve kulübü rezil etmesine kızgınım. Yoksa fikirlerimiz benzer.
Allah belamızı vermiş bizim abi. Erden Timur'suz bir hiç dursun.Öteki tarafta aynıydı. Sen Süheyl'in bu işleri yolunda yürütebileceğine inanıyor muydun Can kardeşim. Galatasaray camiası olarak maalesef hep çapsız yönetimler oldu en son sağlam yönetim belki Ünal Aysal'ın ilk dönemidir.
Mesele o değil MahmutYav oğuz aydın kim 20 tane kanat var takımda delirdiniz iyicene he
Artık çıkabiliyorsunbazı renktaşlarımızın ciddi ciddi futbol eğitimi ve gelecek planlama semineri alması gerekiyor.
* oğuz iyi bir adamdır ve yerlidir. bizde olmalıydı. potansiyelli adamı rakibe kaptırmamak da transferdir başarıdır .
takımın kanadı barış alper gidince yerine kimi oynatmayı düşünüyorsunuz ?
barış yerli bu arada.
maçlara full yabancı da çıkamıyorsun .
tarık çamdal sabri sarıoğlu gibilere ağzınızın suyu mu akıyor bilmiyorum
1. Si maçlara full yabancı cikabiliyorsun. 2.si oğuz bir kayıptır doğru ama baska birinin bu sene patlama yapmayacağının garantisini nasil veriyorsun? Sonucta oğuz 1 senede parladı. X takimdan y futbolcu bu sezon ayni şovu yapsa gidip alsak ses edebilir misin?bazı renktaşlarımızın ciddi ciddi futbol eğitimi ve gelecek planlama semineri alması gerekiyor.
* oğuz iyi bir adamdır ve yerlidir. bizde olmalıydı. potansiyelli adamı rakibe kaptırmamak da transferdir başarıdır .
barış yerli bu arada.
barış alperi sattığın senaryoda oğuz aydını 60 maç oynatmayı mı planladınbazı renktaşlarımızın ciddi ciddi futbol eğitimi ve gelecek planlama semineri alması gerekiyor.
barış yerli bu arada.