Oğuz Aydın, Fenerbahçe'de

Raşitsayı bile almadık yapacak birşey yok kadro dolu yer yok kardeşim haa olurda barış marış giderse dursunda gidrr zaten

Gayette oğuz için yangın yapanlar var.

Dursun işte bu. Erden Timur olmadan bir hiç. Kendisini seçenler ve daha önemlisi yetkileri verenler yedi bitirdi bizi
Öteki tarafta aynıydı. Sen Süheyl'in bu işleri yolunda yürütebileceğine inanıyor muydun Can kardeşim. Galatasaray camiası olarak maalesef hep çapsız yönetimler oldu en son sağlam yönetim belki Ünal Aysal'ın ilk dönemidir.

Ben inanın onlardan değilim. Oğuz iyidir kötüdür çok bilmem. Onla mı şampiyon oluyoruz 2 yıldır. Ben Galatasaray kulüp başkanının söylediği sözün altında kalmasına ve kulübü rezil etmesine kızgınım. Yoksa fikirlerimiz benzer.
Dediğim gibi üst akıl olmadan Dursun budur işte. Kapasitesi bu.

Öteki tarafta aynıydı. Sen Süheyl'in bu işleri yolunda yürütebileceğine inanıyor muydun Can kardeşim. Galatasaray camiası olarak maalesef hep çapsız yönetimler oldu en son sağlam yönetim belki Ünal Aysal'ın ilk dönemidir.
Allah belamızı vermiş bizim abi. Erden Timur'suz bir hiç dursun.

Yav oğuz aydın kim 20 tane kanat var takımda delirdiniz iyicene he

Ne oldugu belli olmayan adama 5 milyon hayatta baglamam fenerde kadroya girmeden sezonu kapatir irfan tadic emre mor yeni gelen kanat varken kadroya giremez

5-6 oğuza verene kadar git alt liglerden barış kerem gibi adamları araştır. Fener yalakası süper lig takımlarına para kaptırmayı doğru bulmuyorum. Tek sezonluk performansla messi ilan etmeye gerek yok.

Hayırlı olsun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Pardon nereden 2 milyonluk topçu oluyormuş Oğuz?

Ligin ikinci devre en iyi üç kanat oyuncusundan biriydi

Barış da 5 milyonluk topçu mu o zaman? €5m gayet makul bir bedel Oğuz gibi bir topçu için

Zaten alternatif olarak alınabilecek başka biri de yoktu Dinkçi dışında ki onu çoktaan kaptırmıştık

aa olur mu ya büyük transfer uzmanı başkan o iş bende diyordu hani

Barış ve Kerem daha iyi gram üzülmedim

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bazı renktaşlarımızın ciddi ciddi futbol eğitimi ve gelecek planlama semineri alması gerekiyor.
* oğuz iyi bir adamdır ve yerlidir. bizde olmalıydı. potansiyelli adamı rakibe kaptırmamak da transferdir başarıdır .
takımın kanadı barış alper gidince yerine kimi oynatmayı düşünüyorsunuz ?
barış yerli bu arada.
maçlara full yabancı da çıkamıyorsun .
tarık çamdal sabri sarıoğlu gibilere ağzınızın suyu mu akıyor bilmiyorum

Oğuz alınır alınmaz olay o değil. Olay aylarca adını zikredip oldu olacak, bitti bitecek diye diye rakibine kaptırmak. acemiliktir bu, iş bilmezliktir. beceriksizliktir.

bazı renktaşlarımızın ciddi ciddi futbol eğitimi ve gelecek planlama semineri alması gerekiyor.
* oğuz iyi bir adamdır ve yerlidir. bizde olmalıydı. potansiyelli adamı rakibe kaptırmamak da transferdir başarıdır .
barış yerli bu arada.
Artık çıkabiliyorsun

barış yerli bu arada.
1. Si maçlara full yabancı cikabiliyorsun. 2.si oğuz bir kayıptır doğru ama baska birinin bu sene patlama yapmayacağının garantisini nasil veriyorsun? Sonucta oğuz 1 senede parladı. X takimdan y futbolcu bu sezon ayni şovu yapsa gidip alsak ses edebilir misin?

Not: oğuz kayıptır evet. Oğuz plansizligin örneğidir. Eğer kerem giderse en büyük tepkiyi veririm. Kerem ve Barış kalirsa gram tepki vermem

barış yerli bu arada.
barış alperi sattığın senaryoda oğuz aydını 60 maç oynatmayı mı planladın

Paramız yetmemiştir

Toplam bütçemiz 15m Euro
5 sağ beke , 10 orta sahaya ayrılmış

Geri
Üst Alt