Oğuz Aydın, Fenerbahçe'de

arkadaşlar Oğuz kötü topçu değil ama o bölgede çok oyuncumuz var. 3 liraya falan alınsa tamam ama maliyeti de çok. Bölgesi itibariyle israf olurdu bence

2 ayda adamı bitiremezsen 1 gece de bitirirler.. dilenci pazarlığı ile bu kaçıncı.. hem iyi oyuncu hem keşke bizde olsa diyorsun sonra olmayınca 50 tane hikaye yazdırıyorsun.. elindeki kanat oyuncularının herhangi biri her an satılabilir.. potansiyelli adamsa inanıyorsan verir alırsın..

Mesele para değilmiş kerem satılamamış

Fenerbahçe, Oğuz Aydın transferini resmen duyurdu.

İşte transfer çalımı budur. Gelecek vadeden gençleri bonservisini verip alırsın. Hem faydalanırsın, hem geri dönüşüm sağlarsın. Win-win

Zaha Batshuayi, Tete gibi adamların kazık maaşlarını kulübün bir tarafına sokup futbol yöneticisi mi olduk zannediyorsunuz? Köylü kurnazları sizi.

Ali koç bizim yöneticileri tokat manyağı yapmaya devam ediyor

dursun kendi futbol aklına çalım atmış gene. takımda orta saha, bek yok bunla mı geçirdiniz 1.5 ayınızı

Valla çalım yediğimize ilk kez üzülmedim. Oğuz gerçekten iyi oyuncu ve Fenerbahçeye katkı verir ama bizim elimizde Barış, Ziyech, Zaha, Kerem gibi kanatlar var zaten. Sağ bek ve orta saha gelmediği için Dursuna sallamak doğal ama bu hususta sallamam.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oğuz Aydın potansiyelli oyuncu ama gittiği yerde oynaması şart bence çocuk ayağına sıktı.

kerem veya bay giderse bardakçı transferindeki gibi sezonun kaderini etkileyebilecek bir transfer olabilir.

Oğuz, Cenk ve Maximin..

Gözdağı veren bir süreç geçirmiyorlar. Hedefleri bizimle başa baş mücadele ise, bu adamların verdikleri güven/vizyon tam anlamıyla beklenti sağlamaz diye düşünüyorum. Maximin mental olarak odaklanması süreç alacaktır diye de tahmin etmekteyim. El Nesyri'yi pek alabileceklerini zannetmiyorum. Yararlı da olabilir, çok fena da içeri sokabilir.

6-7 milyon verilecek oyuncu degil, ama mesele o degil, ya 3-4 milyon civari bitirirsin yada tesekkür edip masadan kalkarsin, 2 ay ne ugrasiyon

Geri
Üst Alt