GSC Scout # Oğuz Aydın

Bu çocuk klasik anadolu takımlarda parlayan açık alan topçusu. Bunun tipinde oyuncuya para vereceğine direkt yunusu takım tut daha iyi 😀 illa alacaksan git yusuf sarıyı al.

Yazmaya devam. Fenere mac satan topcu istemiyorum.

Rotasyona katmalıyız Abdülkerim, Berkan, Barış, Kerem gibi iyi bir katkı verecektir.

Rotasyona katmalıyız Abdülkerim, Berkan, Barış, Kerem gibi iyi bir katkı verecektir.
1712098779910.webp

acayip manyak bir yere gidiyor bu oglan.

Sene sonu transfer yapacağını, Trabzon ve Başakşehir'in ciddi ilgileneceğini düşünüyorum.

Son haftalarda kamyonla gol asist yapmış.

Sıradaki ilk maçı boş geçer.

Besiktas alabilir bu cocugu, oyle tahmin ediyorum.

Bjknin elinde kanat yok az biraz aklı varsa direk çöker bu çocuğa. Haftaya Alanya maçında bize sıkıntı çıkarma ihtimali çok yüksek. Hem hızlı hem çabuk hem de tekniği, oyun bilgisi ortalama üstü.

Bunda tam bizim Maç'ta hırsından dolayı Kırmızı Kart göreceğini hissediyom ben yav :D Rakip takım taraftarları sürekli bunla ilgili videolar yapıp etiketliyo gaza gelebilir gibi hissediyom ben yav :D

Yetenekli değil güçlü hızlı kolay yikilmiyor.. Bize ancak çok makul bedelle gelmesini isterim 3-4 milyon falan verilecekse hiç gerek yok

Alanya - Fener macini izleyip te bunu sanli CimBom'a isteyenin aklindan suphe duyarim.

Eren Dinkçi alınamayınca kendisini almalıyız.

Ilgileniyiroz diye haberler var diye belki kendini göstermek icinde böyle götünü yirtiyor olabilir.

Geri
Üst Alt