Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 41.871
- 36.398
- 3.798
Oğuz Aydın.aynı fiyata yusuf sarı mı oguz aydın mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oğuz Aydın.aynı fiyata yusuf sarı mı oguz aydın mı?
Evet o da bir neden olabilir tabii ama hoca da biraz sevmiyor gibi sanki oyun yapısı bakımından dolayı.Tabii kaliteli yedek oturtmak da zor bir yandan , hem maliyetli hem oyuncu yedek kalmak istemiyor falan.
Oğuz Aydın derim Yusuf hem sol ayaklı hem de sakatlık sorunları yaşayabiliyor birde 2 yaş fark var her türlü Oğuz denir.aynı fiyata yusuf sarı mı oguz aydın mı?
Kerem topu kontrol etsin önce. Topa bir dokunuyor 2 metre açılıyor top. Sana iyi geceler ben yatarkeremınde var?
Bana ligde 18-19 yaşında olup da bizim takımda az da süre alabilecek tek bir oyuncu söyleyebilirsen hak veririm belki. Bir Yasin Özcan var yeterliliği şüpheli, ona da anasının nikahını ister Ciner denen çakal. Yaşını geçtim, bu ligden alınması düşünülebilecek oyuncu sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Ona göre düşünmeni öneririm...Oğuz genç de değil.O yaşta adamın as oyuncu olarak gelmesi lazım ki zaten gelişimi de geriye gitmesin 18-19 yaşında olsa olurdu da bu şekilde olumsuzum ben ki dediğim gibi hoca rotasyon yapmayı da sevmiyor pek mevkii sıkıntılı olmadığı sürece.Seneye mesela barışı sadece kupa maclarinda 11 başlatmaz bence onun dışında her maç 11 oynar.Diger tarafta da işte duruma göre değişir düzgün birini bulursak ona da aynısını yapar.Oguz-Baris kanatları da olmaz bence top da tutmamız lazım.
Emirhan ilkhan ve yasin ozcan dışında kimseyi almam zaten , onlar da makul fiyat olursa ki yasin ozcan makule olmaz zaten.Bana ligde 18-19 yaşında olup da bizim takımda az da süre alabilecek tek bir oyuncu söyleyebilirsen hak veririm belki. Bir Yasin Özcan var yeterliliği şüpheli, ona da anasının nikahını ister Ciner denen çakal. Yaşını geçtim, bu ligden alınması düşünülebilecek oyuncu sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Ona göre düşünmeni öneririm...
Kadro hesabı öyle olmuyor. Sezona girerken 'kanatsaray' yakıştırması yapılıyor; Zaha-Tete-Kerem-Ziyech varken Barış' ın adı bile geçmiyordu. Bazıları gibi ''Oynayabileceğim bir takıma gitmek istiyorum'' dese, hoca onu da gönderirdi muhtemelen. Şimdi gelinen nokta malum...
Adamlara 4 tane çaktık, iyice kudurmuştur FB yanlısı herif.Biz istersek 5 talep ederler, Fener isterse 1,5 falan.
+Hafif Engin Baytar tarzı esintiler alıyorum. Bence Okan hocanın elinde olur.