Oğuzhan Kayar Resmen Galatasaray'da

Hayirli olur inşallah, hoşgeldin aslan

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

çok yetenekli bi topçu üstünde durulur o da kendini geliştirirse şimdi çok para diyenler fazlasıyla haketmiş diyecek ama oynatmassak kiraya falan vermessek boşa giden 1 milyon dolar olur

Yetenekli oldugu ortada. 18 yasinda, teknik, oyun kurma özelligi olan, pas yapabilen bir yetenek.

Umarim kendini cok gelistirir ve gelecekte Galatasaray´a faydali olur.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=bmTVI3Ltij8[/media]

yetenekli bir oyuncuya benziyor. umarim kendini futbola verir ve kendine sneijderi örnek alir.

Böyle transferler beni daha çok heyecanlandırıyor. İbrahim Coşkun Ajax a gol attı diye çok sevinmiştim mesela. Umarız hepsi iyi yerlere gelir

Hayırlı olsun

Hatta çocuk o kadar iyimiş ki Manisa 10 milyon € geri alınabilir opsiyonu koydurmuş..

Benim için nezaman fenere kayar, ozaman Oğuzhan Kayar.

İnşallah birinin torpillisi değildir.

Maalesef bizim ülkede futbolda bir yerlere gelmek bile torpil işi.

Misal Trabzon'un Şahin Aygüneş'i alması. Mantığa aykırı bir transfer ama araya birileri girince oluyor işte.

Videosundan Emre Belozoğlu stilini andıran bir oyuncuya benzettim, hayırlı olsun diyelim. Okan Derici, Alpaslan Erdem gibi parlamadan sönmemesini dilerim.

hemserımmıs daha da sevındm umarım salıh ucan etkısı yaratır

İnşallah birinin torpillisi değildir.

Maalesef bizim ülkede futbolda bir yerlere gelmek bile torpil işi.

Misal Trabzon'un Şahin Aygüneş'i alması. Mantığa aykırı bir transfer ama araya birileri girince oluyor işte.

Ankaragücü süper ligteyken 3 tanıdığım çocuk altyapısına girdi. Sağlam yeteneklerdi. Ailelerine 20 000 lira verin A takıma alalım diye teklif geldi. Yok artık dedim. İçlerinden birisi bakan sayesinde 2. ligte bir takıma gitti. İsim vermeyeceğim... Bu işlerde bile yetenek bir yere kadar.

Geri
Üst Alt