# Oğuzhan Kayar

Talha Çift

What a come back!
Büyük Kaptan
041120121ic1.jpg

Doğum tarihi: 02.04.1995

Doğduğu il: Aydin

Uyruk: Türkiye

Pozisyon: Orta saha - Orta ofans

Ayak: sol ayak

Piyasa değeri: 50.000 €

125.000 TL

Şu anda milli oyuncu: Türkiye U19

[media]https://www.youtube.com/watch?v=YxF75AycFWE[/media]

365G24S ‏@365G24Scom 15 dk.

Galatasaray Manisaspor'dan Oğuzhan Kayar için görüşmelere başladı. Scout ekibinin izlediği Mancini'nin onay verdiği oyuncu 19 yaşında

İyi ki Tugay Kerimoğlu var.

365G24S ‏@365G24Scom 15 Min.

Galatasaray Manisaspor'dan Oğuzhan Kayar için görüşmelere başladı. Scout ekibinin izlediği Mancini'nin onay verdiği oyuncu 19 yaşında

endoğan gibi çöpler yerine bu tip transferler yapılmalı.

365G24S ‏@365G24Scom 15 Min.

*bide benden okuyun

Hocam Endoğan'ı ne ara izledin bunu ne ara izledin?

ikisini de izlemedim :) endoğan konusunda biraz ön yargılıyım klasik türk futbolcusu görüntüsü var şans verilip değerlendirememesi de etken.

oğuzhan sadece yaşı ve maliyetsiz olması ile denenebileceğini düşünüyorum futbolcu yönü hakkında fikrim yok.

endoğan gibi çöpler yerine bu tip transferler yapılmalı.

ikisini de izlemedim :) endoğan konusunda biraz ön yargılıyım klasik türk futbolcusu görüntüsü var şans verilip değerlendirememesi de etken.

oğuzhan sadece yaşı ve maliyetsiz olması ile denenebileceğini düşünüyorum futbolcu yönü hakkında fikrim yok.

Ahahahahahahahahahahahahahha

kötü bir ligde kendini gösterememiş bir futbolcuyu sırf yerli diye övmemiz mi gerekiyor. transfer edilmesi için hiçbir sebep yok. çöp değilse klübünde oynasın ben burdayım alıntılarsın :)

Cöp olur olmaz o ayri konu, ama bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak tam türk taraftarlar icin sözlenmis bi söz. Sana da cuk diye oturuyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt