- 10 Haziran 2019
- 10.007
- 8.574
- 873
Devlet hastanesinde bir doktor olsam seni milf hunter mahire sevk ederdim Serhan
Sevk edin beni yeter ki yardımcı olunsun, konu ciddi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Devlet hastanesinde bir doktor olsam seni milf hunter mahire sevk ederdim Serhan
Umarım memnun kalırım bu deneyimdenEvet Serhant doğru konudasın. Genel sohbet konusundan bile daha genel bi konu burası. Özellikle aşk ve cinsellik konularının tam yeri
@Doruk Ata TANRIVERDİ bu konuda yeterli bilgi ve tecrübeye sahip biri olarak seni yönlendirecektirRenktaşlar bir gönül meselesinde tavsiyeye ihtiyacım var. Ben 27 yaşındayım, karşımda ki kadın 35-40 arası. Botokslu,sarışın, kısacası nişantaşı kokoşları gibi. Bundan önce hep yaşıtlarım veya benden 4-5 yaş küçüklerle birlikte oldum ama şimdi böyle bir durum var aramızda ki yaş farkıda fazla olduğundan dolayı nasıl ilerlemem gerekiyor sizce? nasıl sohbet etmeliyim? Nelerden hoşlanırlar-hoşlanmazlar? Mesela emoji yerine “” bu tarz ifadelerle mesaj atıyor bana. Ciddi mi olmam gerekiyor, yoksa rahat mı anlam veremiyorum. Karmaşık bir durum ama hoşuma gidiyor.
…Boş beleş
Telefonla görüşmelerini yanında mı gerçekleştiriyor yoksa yalnız mı? Eski yengenle benim aramda da ciddi yaş farkı vardı. Telefonla görüşeceğim diyerek sık sık yanımdan ayrılıyordu ki biz aynı evde yaşıyorduk. Bizde de rahat 10 yaş vardı ama hiç bir kızla yaşayamadığımız şeyleri yaşatıyordu bana tabi onunda bir bedeli vardı.Renktaşlar bir gönül meselesinde tavsiyeye ihtiyacım var. Ben 27 yaşındayım, karşımda ki kadın 35-40 arası. Botokslu,sarışın, kısacası nişantaşı kokoşları gibi. Bundan önce hep yaşıtlarım veya benden 4-5 yaş küçüklerle birlikte oldum ama şimdi böyle bir durum var aramızda ki yaş farkıda fazla olduğundan dolayı nasıl ilerlemem gerekiyor sizce? nasıl sohbet etmeliyim? Nelerden hoşlanırlar-hoşlanmazlar? Mesela emoji yerine “” bu tarz ifadelerle mesaj atıyor bana. Ciddi mi olmam gerekiyor, yoksa rahat mı anlam veremiyorum. Karmaşık bir durum ama hoşuma gidiyor.
Konuyu amacından çıkartmayalım.
Bizim osurmalı, sıçmalı durumlarımız yok ama şöyle bir şey var; Ben eğlenmeyi seven bir insanım. O daha elitist. Benim gittiğim mekanlarda o sırıtır, onun gittiklerinde ben karmaşık bir durum var ortada ama hazzı yüksekTelefonla görüşmelerini yanında mı gerçekleştiriyor yoksa yalnız mı? Eski yengenle benim aramda da ciddi yaş farkı vardı. Telefonla görüşeceğim diyerek sık sık yanımdan ayrılıyordu ki biz aynı evde yaşıyorduk. Bizde de rahat 10 yaş vardı ama hiç bir kızla yaşayamadığımız şeyleri yaşatıyordu bana tabi onunda bir bedeli vardı.
O bedelde anus diye tabir ettiğimiz alandaki gevşeklikten kaynaklı tabi bunda en çok benim suçum vardı. Aynı evde yaşıyoruz diyerek benim hatamda kaynaklı bir gegirme, birde gaz çıkarma durumlarım oldu. Kızda sağolsun biz herşeyi birlikte yaşıyoruz bu tarz şeyleri sorun etmeyiz demişti. Başta o da ufaktan tıss tıss diye attırmalara başladı ama sonrası malum osurma sesine uyandığım günleri hatırlıyorum. Ne yaparsan yap ama ilişkide saygıyı asla kaybetme ve bırak telefonları yalnızken görüşüp rahat rahat osursun.
10 yaş problem değil üzerinden yapmış olduğumuz testlerde azgın olduğun sonucu çıkmıştı.Kadın üstadı @Doruk Ata TANRIVERDİ ,
Bu kadın bana başta ben senin ablan yaşındayım sakın aksini düşünme kardeşimle aynı yaştasın diyordu. Şimdi serhancım ve minik demeye başladı. Sence olur mu bizden? 10 yaş fark canımı sıkmıyor değil.

10 yaş problem değil üzerinden yapmış olduğumuz testlerde azgın olduğun sonucu çıkmıştı.
Ekli dosyayı görüntüle 157137
bu senin ne kadar sağlıklı olduğunu gösteriyor. istersen yengeyede bir test yapalım daha sağlıklı bir değerlendirme olur ?
ayrıca şu soruda senin olgun sevdiğin net bir şekilde ortaya çıkmış
Ekli dosyayı görüntüle 157139
bilgileriniz bizimle güvende hiç bir arkadaşımın sırların paylaşmam.Bilimsel yaklaşmanı gerçekten takdir ediyor ve saygı duyuyorum. Anketi güncellemek gerekirse son günlerde ( günde 1) diyebiliriz bir haftadır falan böyle.
Ayrıca orada yazdığım 35-45 tanımına tam uyuyor. Yaş 38 botoks var ve kokoş. Tek eksiği dul olmaması ve cocugu olmaması ama onlar olmasada olur nitelikte.
Yengeye bu testi yollamak için çok erken ürkütmek istemiyorum. Ayrıca bu testi yapıp paylaşırsam kendimi Gavat gibi hissederim tıpta utanma olmasa da yapabileceğimi sanmıyorum. Güncelleme oldukça buraya eklemeye ve tavsiye istemeye devam edeceğim. Sağ olun, var olun.