Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.031
- 101.256
- 5.238
10 yaş büyük dedikten sonra bu pek inandırıcı değil, yapma!Homo erekte değilim ben kendinle karıştırma beni!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 yaş büyük dedikten sonra bu pek inandırıcı değil, yapma!Homo erekte değilim ben kendinle karıştırma beni!
Benim niyetim ciddi onunla hoşlanıyorum ama onun niyetini kestiremiyorum tam uzun zamandır görmediğim şefkati gösteriyor bana10 yaş büyük dedikten sonra bu pek inandırıcı değil, yapma!
Benim niyetim ciddi onunla hoşlanıyorum ama onun niyetini kestiremiyorum tam uzun zamandır görmediğim şefkati gösteriyor bana
Olgun seviyorum sadece ne jigololuğuJigolo musun?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Jigolo musun?
bok saracak muhabbetBenim niyetim ciddi onunla hoşlanıyorum ama onun niyetini kestiremiyorum tam uzun zamandır görmediğim şefkati gösteriyor bana
Olgun seviyorum sadece ne jigololuğu
Neden geriliyorsun? Jigololuk da bir meslek. Çok arkadaşım mevcut.
Gerilmedim. Sadece bu soru G. Veren’den dolayı mı geldi ona kuşkulandım
Trans mi demek istiyorsunOnur cinsiyet mi değiştirmiş? Ne diyorsunuz oğlum?
Soyadı g.veren ordan b.k çıkar normal.bok saracak muhabbet
Flood yapmaktan gerekli işlemler başlatılmalı @Mods
yiğit üstad aklıma geldiFlood yapmaktan gerekli işlemler başlatılmalı @Mods
Aşıyı basam mı sana hea?sabahın köründe deli gibmiştir kendisini
Virüs bitti aşı bitti artık senin de başka soyad alma zamanın geldiAşıyı basam mı sana hea?
Oğuzhan A. Düşkünü veya Oğuzhan A. Seven uygundur.Virüs bitti aşı bitti artık senin de başka soyad alma zamanın geldi
Oğuzhan Alsever uygundur.Virüs bitti aşı bitti artık senin de başka soyad alma zamanın geldi
Keyfin nasıl abazan herif?Oğuzhan Alsever uygundur.